Lagbanner
Även Bali Mumba återvänder!
Vi får se mer av det leendet under 2023/4!

Även Bali Mumba återvänder!

En otrolig vecka som började med återkomsten av succélånet Whittaker avslutas med att även succélånet Bali Mumba skriver på permanent från Norwich. En klubb som aldrig lagt ut mer än en halvmiljon innan har nu betalat en miljon två gånger under samma vecka!

Jag trodde inte att vi skulle se Mumba igen. Han var uppenbarligen bland League Ones främsta ifjol (Årets Ungdom plus en plats i Årets Lag) och Norwichtränaren David Wagner hade lovat att satsa på honom. Men han ville ha en renodlad ytterback i en fyrbackslinje och verkar nu ha insett att detta är inte vad Mumba är bra på. Hans framgångar har kommit som wing-back och hans defensiva förmåga har stundtals ifrågasatts. Men han var så galet bra framåt att ingen fokuserade så mycket på det.

Argyles lag för kommande säsongen påminner mer och mer om gänget som tog League One med storm. Loan FC förvandlas till Try Before You Buy FC!

Jag undrar lite om Argyle kan hitta en renodlad offensiv roll för Mumba nu pga ovanstående. De har ju redan värvat Kaine Kesler-Hayden som högerfotad wing-back och det känns värt för min del att se om de två kan spela tillsammans på högersidan.

Hur som helst känns detta otroligt spännande, vi har något riktigt bra på gång och tydligen mer pengar än någon anade!

Geoff Bache2023-07-21 21:59:17
Author

Fler artiklar om Plymouth