Lagbanner
Home Park, 2024-02-20 20:45

Plymouth - WBA

Inför Plymouth Argyle - West Bromwich Albion

Inför Plymouth Argyle - West Bromwich Albion

Tredje hemmamatchen på sex dagar och ännu ett topplag kommer till Home Park på tisdag kväll.

Gyabi tillbaka men annars ingen ändring
Det visar sig att varken Adam ForshawAdam Forshaw eller Mustapha BunduMustapha Bundu är redo för en återkomst än så länge. Darko GyabiDarko Gyabi fick stå över mot Leeds eftersom han är på lån från dem så han återkommer nu i alla fall.

Målvakten Michael CooperMichael Cooper har dock friskförklarats och ska börja träna för fullt igen. Det tar säkert en stund innan han är redo för match dock. Känns som han kommer att återta sin plats då eftersom Conor HazardConor Hazards form har varit lite upp och ner.

West Brom femma - men starkare hemma
West Brom börjar matchen på playoffplats med 52 inspelade poäng, 15 poäng framför Argyle. I likhet med Argyle har de dock tagit merparten av sina poäng hemma på The Hawthorns, där Argyle lyckades ta en 0-0 i oktober. West Brom har gjort sig kända denna säsong för starkt försvar och få insläppta mål snarare än bländande anfallsspel.

Efter en lång väntan ska West Brom äntligen säljas nu - kinesen Lai Guochuan har ägt klubben sedan 2016 men inte investerat så mycket på sistone, så alla kring klubben är jätteglada att amerikanen Shelin Patel ska ta över nu och säkert pumpa in pengar också.

Ingen Corberan på bänken
Med tanke på hur finanserna har varit har tränaren Carlos Corberan verkligen lyckats bra med Albion - de håller ju jämna steg med lag som har spenderat betydligt mer.

Han får dock inte leda laget på Home Park efter att ha blivit utvisad mot Southampton i fredags - efter att ha sparkat på bollen när den var i spel! Konstigare tränarutvisning får man leta efter... han tyckte bollen var ute men det tyckte inte domarteamet...

 

Geoff Bache2024-02-19 22:02:00
Author

Fler artiklar om Plymouth