Lagbanner

Länkar och källor

Här följer en samling länkar och en liten redovisning kring var vi hämtar information från

Förutom bilder från Bildbyrån har jag ett avtal med greensonscreen.co.uk att använda deras bilder. Denna sida är lite unik och jag vet inte om någon annan klubb har en motsvarighet. Den är skapad som hobbyprojekt av Steve Dean, en enskild supporter. Den har information på varje match, spelare, tränare osv som någonsin har haft med Plymouth Argyle att göra. Steve har pensionerat sig nu men andra tar projektet framåt. De brukar alltid utse en supporter att ta bilder vid varje match, så jag använder dessa när Bildbyrån inte har något lämpligt. 
 
Truppensidan uppdateras automatiskt med data från footballsquads.co.uk och transfermarkt.de. Jag har ett litet program som fixar detta som kanske publiceras så småningom, om andra redaktioner är intresserade av detta så hör gärna av er. 
Åtminstone den första av dessa sidor kräver att man inkluderar följande.
"Source of Material is http://www.footballsquads.com. Material: © FootballSquads.com, 1999 - , All Rights Reserved"

Annars ser jag varje match på Argyle TV, om jag är upptagen när den spelas ser jag den i efterhand och försöker undvika resultatet innan dess! Jag har inte missat en minut sedan säsongen 2020/1.

Jag hänger en del på PASOTI, Argyles fans forum. Forutom livlig debatt och hårdföra åsikter åt alla håll bjuder den på den fantastiskt roliga One Game at a Time, ett slags halvskojig införrapport som bjuder på mycket historia och insikt i motståndarlagen. 

Geoff Bache2023-09-03 19:50:00
Author

Fler artiklar om Plymouth