2023-01-07 13:30

Tottenham - Portsmouth

Portamouth i FA-cupen
Alternativen är få, så Harry Kane kan få spela ännu en match även om man kan tycka att han förtjänar lite vila.

Portamouth i FA-cupen

Tottenham spelar på lördagen den tidiga matchen när man tar emot Portsmouth i FA-cupen. Antonio Conte fick se laget göra en riktigt bra andra halvlek mot Crystal Palace senast. Förhoppningen är det här inte ska bli för besvärligt, utan att Conte istället ska kunna göra några intressanta byten.

Det kan vara svårt att tagga igång inför en FA-cupmatch mot Portsmouth i januari. Vi känner det, spelarna känner det. Därför blir det ofta jobbigare än vad man hoppats på, för på andra sidan står spelare som spelar årets match. En bra insats i en match som denna kan sätta fart på en karriär.


Conte satsar på starkt lag
Det har spekulerats i att Antonio Conte skulle kunna vila Harry Kane i en match som denna. Men alternativen är få, och Conte vill gå vidare. Vi kan därför räkna med ett starkt lag från start.

Det går att rotera i dom flesta lagdelarna utan att det ska kännas så väldigt reservbetonat. Men om Conte inte ställer upp med starkast tillgängliga anfallsalternativ så kommer det se illa ut. Förhoppningen är att Spurs ska göra jobbet från start så att Conte kanske känner att han kan göra en del byten under matchens gång, vilket kan ge värdefull vila för anfallare.


Cupen är Spurs chans
Tottenham kommer inte att vinna ligan. Det är ungefär lika osannolikt att man vinner Champions League. Spurs chans är att vinna FA-cupen. Det har gått ganska många år sedan vi fick fira nåt på riktigt, det är hög tid att vinna en cuptitel.


Möjig startelva Spurs:
Forster
Sanchez Lenglet Davies
Royal Bissouma Højbjerg Sessegnon
Gil Kane Son


TV: Kane tvåmålsskytt när Tottenham krossade Crystal Palace i senaste ligamatchen
 

Bror Hemmingbrorhemming@gmail.com2023-01-06 18:41:00
Author

Fler artiklar om Tottenham