London Stadium, 2024-05-11 16:00

West Ham - Luton

Säsongens sista match på London Stadium
Coufal, en som förtjänar att hyllas för sin säsong.

Säsongens sista match på London Stadium

På klassisk Tipsextra-tid kommer West Ham ta emot Luton på lördagseftermiddagen. Ett West Ham med svag form som förhoppningsvis vill gaska upp sig och ge Moyes ett värdigt avslut mot ett Luton i desperat poängbehov.

West Ham kommer definitivt till spel utan skadade Phillips, således har han spelat sin sista match för klubben och tyvärr har lånet varit ett rejält misslyckande. Samtidigt är både Mavropanos och Aguerd tveksamma till spel.

Vad Luton beträffar så ser det inte ut som att vi får se vår gamle talang Dan Potts då han är en av många på deras skadelista, likväl handlar matchen bara om en sak för gästerna- vinna! De är tre poäng bakom Nottingham Forest med betydligt sämre målskillnad så ska de han en chans behövs en seger här. 

Ett West Ham redo för semester som inväntar ny tränare mot ett desperat kämpande Luton borde för alla Stryktips-anhängare locka med en skrälltvåa. Likväl kan West Ham spela avslappnat och spelarna borde vara angelägna att ge supportrarna ett värdigt avslut på säsongen, framförallt är de skyldiga oss lite upprättelse efter debaclet mot Chelsea

Det känns som en oviss match. Spelare för spelare är West Ham ett mycket bättre lag, men i en sådan här match behöver det inte betyda någonting. Jag förväntar mig att West Ham avslutar snyggt och visar att de är bättre än den patetiska insatsen mot Chelsea.  

Come On You Irons!

 

JesperJesperWHU2024-05-10 08:33:00
Author

Fler artiklar om West Ham