Sheffield United- Cardiff 4-1
Sheffield United vände och vann med 4-1 mot Cardiff på Bramall Lane! Ett stort steg mot Premier League togs denna lördagseftermiddag!

Sheffield United vände och vann hemmamatchen mot Cardiff! Man närmar sig Premier League med stormsteg!

Solen sken över Bramall Lane denna lördagseftermiddag i april. En kamp mellan ett lag som vill till Premier League och ett lag som vill undvika League One. Laget som inte vill ramla ur började klart bättre än hemmalaget som såg stelare ut.

I den 7: e minuten sköt Philogene ett skott som gick utanför målet och i den 13: e minuten fick Wintle iväg ett skott som målvakten Davies räddade snyggt. Bortalagets pigga spel fortsatte och i den 17: e minuten blev Lowe tvungen att dra ner en Cardiff-spelare i straffområdet. En klar straff för bortalaget. Kaba stegade fram och tog straffen i den 19: e minuten. Han gjorde inget misstag utan sköt säkert in bollen i mål. Bortalaget hade tagit ledningen och detta var faktiskt helt rättvist. I den 23: e minuten fortsatte bortalaget med ännu en chans när Wintles skott blockerades av hemmalagets försvar. Minuten efter detta vaknade hemmalaget när McAtee fick en fin framspelning av Berge. McAtee gjorde inget misstag utan sköt säkert in bollen i mål och matchen var kvitterad. Bortalaget gav inte upp för detta utan man fortsatte att trycka på och skapa möjligheter. I den den 26: e minuten sköt Philogene ett skott som Davies ännu en gång räddade. Davies var den bästa spelaren i hemmalaget under den första halvleken. I den 34: e minuten sköt Etete ett skott som blockerades av hemmalagets försvar. Några minuter senare hade hemmalaget en chans när Ndiaye fick iväg ett skott som målvakten räddade. Precis innan halvtid hade lagen flera möjligheter. Ndiaye sköt ett skott från en tuff vinkel som målvakten räddade och Berge hade ett skott som blockerades av bortalagets försvar. Ralls fick iväg ett skott som målvakten räddade och McAtee sköt ett skott som gick ovanför målet. En intensiv halvlek var slut. 1-1 i paus!

Den andra halvleken började med att hemmalaget tog initiativet och skapade flera chanser. I den 53: e minuten sköt Doyle ett skott som blockerades av bortalagets försvar och minuten senare kom Robinson och nickade in 2-1 efter en fin framspelning av just Doyle. Hemmalaget hade vänt underläge till ledning. Efter detta böljade spelet fram och tillbaka. I den 63: e minuten sköt Berge ett skott som gick utanför och i den 65: e minuten var Philogene framme för bortalaget när hans skott gick ovanför målet. Den sista riktigt farliga chansen (som var en dubbelchans) för bortalaget kom i den 73: e minuten när Rinomhotas skott räddades av målvakten i hemmalaget och sedan gick bollen till Wintle som sköt i ribban. Tur för Davies där!

Efter detta handlade allt om hemmalaget. I den 77: e minuten nickade Egan ovanför målet och i den 80: e minuten sköt Ndiaye in 3-1 från nära håll och matchen var avgjord. Härligt!!! Nu öste hemmalaget på med full kraft och i den 85: e minuten kom matchens sista mål när Berge spelade fram Clark som sköt in bollen i mitten av målet med sin vänsterfot! 4-1 var ett faktum! Billy Sharp hade matchens sista möjlighet när hans skott räddades av målvakten i bortalaget i den 89: e minuten!

Sheffield United vänder matchen och vinner klart! Man visar kraft, karaktär och styrka idag! Nu fortsätter vi vinna mot Bristol City på tisdag! Ett stort steg togs mot Premier League denna lördagseftermiddag!