Sheffield W 2-1 Colchester
Bild från bortaläktaren i dagens match

Colchester förlorar lite onödigt borta med 2-1 mot Wednesday och spelar bort sig själva från kvalet efter försvarsmissar och målmissar mot ett mediokert Onsdag

Ett vårlikt Sheffield hälsar alla välkomna och vädret beskrivs som kortärmat av radion.

Sheffield sättar fart från start och hittar en lucka i mittfältet men skottet blir lamt och Williams i Colchestermålet har inget problem med det. Colchester kontrar i nästa anfall med fint spel från Perkins som blir resultatlöst även det.

Colchester pressar på och dominerar matchbilden efter en kvart med spel mott ett mål, dock utan att skapa riktigt farliga chanser. Sheffield W ser nästan chockade ut.

Sheff W hade en riktigt bra och oväntat skott på distans efter 20 minuter men som tur var gick bollen strax utanför.

The U's pressar på och Mooney har en jättechans efter att blivit framspelad av Andy Bond. Bollen smiter strax utanför och är Colchesters bästa målchans hittils efter 21 spelade minuter.

Hemmalaget Wednesday är bara vassa på fasta situationer, hittils, och hade nyss en frispark i ett bra läge, annars är det Colchester som har bollen och chanserna.

Kem Izzet schabblar med bollen och ger bort 1-0 till Sheffield Wedneday. Fram till målet har The U's dominerat helt. Williams och Izzet hamnar nästan i bråk efter målet. Helt plötsligt vaknar Hillsboro till och man kan höra hemmlaget för första gången ...

Colchester fortsätter slarva bakåt och skapa chanser för Wednesday helt i onödan.

Onsdagslaget har nu tänt till efter målet och jobbar sig in mer och mer i matchen vilket inte är helt oväntat med tanke på målet och ledningen.

Colchester och Gillespie har en jättebra chans att kvittera i slutet av första halvlek. Mooney spelade fram Gillepsie som drog på ett skott men där en Wednesday spelare av misstag får bollen på sin häl.

Första halvlek slutar 1-0 till hemmalaget vilket kan kännas som lite orättvist då Colchester domierade matchen totalt fram till målet.

Andra halvlek börjar lite som första. Colchester tar tag i spelet och dominerar de första fem minuterna när Sheff ökar på till 2-0 efter en perfekt nick från 10 meter på ett inlägg från högerkanten.

Colchester vaknar till och Gillsepie spelar fram Vincent som är sååå nära att reducera men skottet räddas till en hörna och på hörnan räddar Wedensday på mållinjen.

Wednesday för matchen mer och mer och har mer boll ju längre halvleken pågår.

I slutet av matchen har Sheffiwld W en bra chans att öka på till 3-0 men nickar över Colchesters ribba.

Giellspie gör oväntat 1-2 när han blir framspelad av en inbytt O'Toole och med några minuter kvar så blir det nerv i matchen då Wedensday är i stort behov av en vinst.

The U's är nära 2-2 men O tooles skott går utanför och Colchester pressar desperat frammåt.

Domaren har lagt till fyra minuter och vi är nu inne på sjätte minuten då Sheffield W har maskat nåt fruktansvärt sista minutrarna.

Slut
Matchen slutar 2-1 till hemmalaget Sheffield W och the U's var nog värda minst en poäng med tanke på spelövertag och målchanser men har man svårt att göra mål och kombinerar det med slarv bakåt så vinner man inga matcher.

Nu är det så gott som kört att nå kvalet.