Silly Season januari 2012

Silly Season januari 2012

Det är dags att dra i gång silly season igen. Transferfönstret är öppet under januari och det torde bli både en och annan förändring. Förhoppningsvis kan vi förstärka spelartruppen i West Ham så att vi kan se till att vi går upp igen till Premier League.

De spelare som kommer att ryktas in till West Ham kommer att ha den här färgen.

Medan de spelare som ryktas ut från West Ham kommer att ha den här färgen.

Vi har för avsikt att försöka uppdatera ryktena varje dag, dock osäkert om vi kan klara precis varje dag men intentionen finns att försöka göra det. Håll tillgodo.

120131
Först en sammanfattning från KUMB

Ze Eduardo har klarat av sin medicinska undersökning och står på standby innan lånet för resten av säsongen blir klart.


18 årige mittfältslöftet Ravel Morrison från Man United är i London för att göra sin medicinska undersökning och beräknas sedan skriva på ett permanent kontrakt med West Ham.

Anfallaren Nicky Maynard i Bristol City ska också genomgå sin medicinska undersökning. Bristol sägs ha gått med på att sälja honom till West Ham efter att de accepterat budet på £2.5 miljoner för Maynard.

Ricardo Vaz Te anfallare i Barnsley sägs också vara på ingång till West Ham efter att West Hams bud på £750 000 accepterats.


Både Frank Nouble och Freddie Sears har ryktats till Crawley men det verkar inte bli någon deal i dessa fall. Nouble ska själv ha tackat nej till en övergång.

Det har även ryktats att Sunderland velat låna Frederic Piquionne.

Medan Birmingham kan tänkas vara intresserade av att köpa honom enligt Talksport.

West Hams unge vänsterback Jordan Brown är på provspel i Crewe efter att ha fått fri transfer från West Ham.

Oliver Lee är på provspel i Gillingham.

Paul McCallum blir utlånad till Rochdale fram till 4 mars och Peter Kurucz som redan är på lån i Rochdale har fått sitt lån förlängt säsongen ut skriver whufc.com


120130
Enligt sky sports så kan Frank Nouble vara på väg att lämna West Ham. League 2 klubben Crawley Town är intresserade av att köpa honom permanent.

goal.com m fl skriver att Everton också vill värva Nikica Jelavic från Rangers. Även Liverpool och QPR finns med i resonemanget. Det spekuleras i att Rangers avslagit ett bud från West Ham på £7 miljoner för Jelavic. 

Enligt Daily Mail så kämpar West Ham och Wolves om att signa Bristol Citys anfallare Nicky Maynard. Ett bud på ca £2 miljoner antas vara tillräckligt för att få loss Maynard.

Vad Sky Sports förstår så är West Ham på väg att låna brasilianaren Ze Eduardo från italienska Genoa. Det sägs att möjlighet till en permanent övergång finns med i resonemanget om lånet förlöper väl. Han ska för övrigt göra sin medicinska undersökning under dagen.

Enligt London 24 ska West Ham sonderat terrängen med Barnsley om en övergång för deras anfallare Ricardo Vaz Te men fått ett blankt nej från Barnsley. Barnsley är dock införstådda med att Vaz Te nog kommer att lämna dem eftersom hans kontrakt går ut till sommaren men att det krävs ett bättre bud för att de ska släppa honom redan nu.

Click Lancashire skriver att Blackburn och West Ham är intresserade av Barcelonas 30 årige vitryske mittfältare Alexander Hleb som har ett förflutet i Arsenal och i Birmingham.


120129
Daily Mirror skriver att West Ham och Rangers var på väg att bli överens om en affär angående Nikica Jelavic men att Jelavic hade för höga löneanspråk. £40 000 nu och £60 000 om West Ham går upp per vecka. Det gör att affären riskerar gå i stöpet enligt Mirror.

Daily Star skriver att eftersom affäern om Jelavic inte verkar bli av så har West Ham återigen börjat bjuda på Jordan Rhodes i Huddersfield. West Ham ska nu ha erbjudit £4 miljoner på en gång och ytterligare £1 miljon vid uppflyttning.

Enligt goal.com säger Eder anfallare i Academica de Coimbra att han lämnade mötet angående en övergång till West Ham eftersom han inte gillade vilkoren.


120127
Daily Mirror skriver att West Ham bjuder på Jordan Rhodes i Huddersfield igen eftersom det inte verkar bli något av köpet gällande Nikica Jelavic i Rangers. Där även Frederic Piquionne skulle ingå i affären. Mirror fortsätter med att Peter Whittingham i Cardiff sagt att han stannar där.

Daily Mail skriver att West Ham har Panamanen Roman Torres och svenskbosniern Zlatan Muslimovic på provspel. West Ham ska även vara intresserade av anfallaren Jelle Vossen i belgiska Genk.

Enligt Scottish Herald så är affären mellan Rangers och West Ham inte alls avslutad. Utan de funderar på att ersätta Jelavic med Uchebo från holländska VVV Venlo eftersom West Ham förmodas öka budet på £7.5 miljoner för Jelavic.

De skriver vidare att West Ham också vill värva skotske anfallaren Robert Snodgrass från Leeds och sägs ha gett ett bud på £4 miljoner för honom.

Peterborough Telegraph skriver att West Ham skrivit kontrakt med 16 årige Kieran Bywater.


120126 
Guardian skriver om West Hams intresse för den tidigare IFK Göteborg-spelaren Zlatan Muslimovic. Muslimovic som blir 31 i mars har haft stora skadebekymmer de senaste säsongerna och är för tillfället kontraktslös. 

Flera tidningar bland annat Daily Mail skriver att West Hams bud på Nikica Jelavic har avfärdats av Glasgow Rangers. Budet skall ha varit i regionen 5-7 miljoner pund och Rangers uppges vara ute efter 9 miljoner. 

120125
The Sun skriver att West Ham tillsammans med Swansea, Barnsley och Sheff%¤&# United vill låna Liverpools lovande unge spelare, Raheem Sterling.

Scottish Heald skriver att West Ham är på gång med ett bud Nikica Jelavic på £7 miljoner. BBC rapporterar att budet redan är lagt.

Daily Mail skriver att West Ham och Everton vill låna anfallaren Eder från Academica Coimbra för att sedan köpa honom för £2 miljoner om lånet förlöper bra.


Daily Mail fortsätter med att West Ham vill låna Chelseas anfallare Salomon Kalou. ( Man frågar sig varför Chelsea skulle låna ut honom?)

120124
Oliver Lee är på provspel i Derby och det kan eventuellt bli en permanent övergång för honom.

Daily Mail skriver att West Ham för samtal med yttern Edgar Costa från Nacional de Madiera i Portugal. Samt att West Ham vill värva Lewis McGugan från Nottingham.

Enligt Talksport vill West Ham värva Leeds ytter Robert Snodgrass. Leeds är dock inte villiga att släppa honom.

Click Lancashire skriver om att West Ham vill värva Boltons mittback Zat Knight.

Talksport skriver att Jimmy Kebe skrivit på ett nytt kontrakt med Reading. Så ryktet om Kebe till West Ham torde väl därför kunna avskrivas.


120123
Betting.betfair skriver att West Ham är intresserade av WBA:s Peter Odemwingie. 

Newcastle-mad skriver att West Ham meddelat Newcastle att priset är £8 miljoner för James Tomkins. Lite märkligt bara att detta kommer efter att Tomkins skrivit på ett nytt kontrakt. Ingen garanti dock eftersom money rules.

The Sun m fl skriver att om Nikica Jelavic byter klubbadress så blir det inte West Ham eller QPR utan i stället Liverpool. Liverpool matchar Jelavic ambitioner enligt hans far medan Hammers och QPR inte gör det.

Enligt Sky Sports funderar West Ham på att köpa Lewis McGugan från Nottingham. Hans insats i helgen mot just West Ham ska ha fångat Sam Allardyce öga. McGugan rankas som en av Championships bästa mittfältare. Nottingham uppges också vilja sälja eftersom de behöver pengar.


120122
The People skriver att West Ham vill värva Boltons 31 årige mittback Zat Knight. Knights kontrakt med Bolton går ut till sommaren.

People skriver vidare West Ham är på gång att värva portugisen Edgar Costa från Nacional da Madeira.

Daily Mirror, Daily Mail m fl skriver att samtal inletts mellan West Ham och Rangers om ett eventuellt köp av kroatiern Nikicia Jelavic.
På diverse forum ryktas det också att det kan vara aktuellt att en eller båda av Freddie Sears och Frederic Piquionne går motsatt väg.

James Tomkins skrev igår på ett nytt kontrakt till 2016.

120120
The Sun skriver att West Ham vill värva Rangers anfallare Nikica Jelavic. West Ham uppges ha bjudit £6 miljoner för den 26 årige bosniern. QPR och WBA är också intresserade av honom. Enligt KUMB så förnekar Rangers manager Ally McCoist att det kommit ett bud på Jelavic.

Enligt Daily Mail försökte West Ham låna Jason Puncheon från konkurrenten Southampton. Vilka avböjde lånet. De vill i stället sälja honom för £ 1 miljon. Middlesbrough, Millwall, Blackpool och Crystal Palace är också intresserade av honom.

Talksport skriver att West Ham inte kommer att fullfölja intresset av QPR:s ytter Jamie Mackie.

Talksport skriver vidare att West Ham haft portugisen Edgar Costa på provspel i veckan. enligt Talsksport så funderar West Ham på att gambla och ge 24 årige anfallaren ett kontrakt.

Daily Mail skriver att Boltons veterananfallare Kevin Davies är av intresse för West Ham eftersom han inte platsar i Bolton.


120119
The Mirror skriver att Southampton också har intresse av att värva Jordan Rhodes. West Ham har tidigare fått ett bud på 4 miljoner pund avvisat och det spekuleras i att Huddersfield vill ha det dubbla för sin guldklimp. Återstår att se om något lag är villiga att möta den summan.

West Ham visar intresse för Ruch Chorzóws anfallare Maciej Jankowski enligt gwizdek24.pl. West Ham har bjudit in den 22-åriga anfallaren för provspel och det återstår att se om han anses vara bra nog. Jankowski är värderad till 2 miljoner pund.

120118
Talksport skriver att Partizan Belgrade är intresserade av att köpa Frederic Piquionne. Nye Managern Avr#¤ Grant vill återförenas med sin forne adept.

Det har bekräftats "officiellt" på twitter att West Ham lagt in bud på två anfallare med bud på £5 miljoner respektive £3.5 miljoner. Det spekuleras i att det är Jordan Rhodes i Huddersfield och Marvin Sordell i Watford som det gäller.

West Ham skrivit kontrakt på två månader med 22 årige anfallaren Joe Dixon. Han kommer att ingå i reservlagstruppen så får framtiden utvisa om det sedan blir någon förlängning av hans kontrakt.

Enligt The Guardian är West Ham intresserade av Blackburns 29 årige anfallare Yakubu.


Carlton Cole säger i Sky Sports att han tänker stanna i West Ham. Turkiska Galatasaray och Fulham har visat intresse av att värva honom men Cole har glädjande nog ingen avsikt att lämna West Ham.

120116
The Guardian skriver att West Ham vill låna Aston Villas 20 årige mittfältare Fabian Delph.

Talksport skriver att Sam Allardyce bekräftat att man har ett intresse i Evians anfallare Yannick Sagbo.

Daily Mirror skriver att West Ham bjudit £3 miljoner för Cardiffs mittfältare Peter Whittingham.

Enligt Daily Mail erbjuder Huddersfield Jordan Rhodes nytt kontrakt med dem för att försöka stävja West Ham och Fulhams intresse av honom.


Mail skriver vidare att Wolves hoppas göra klart med förvärvet av West Hams Frederic Piquionne. Samt att det inte blir något kontrkat för  japanenen Ryoichi Maeda.

120115
Enligt The People så försöker både West Ham och Southampton värva Watfords Marvin Sordell. Klubbarna sägs ha bjudit £2 miljoner medan Watford värderar honom till det dubbla. Även Aston Villa uppges lura i vassen.

Football 365 m.fl. skriver att West Ham inte kommer att erbjuda japanenen Ryoichi Maeda något kontrakt.


120114
The Sun m.fl skriver att West Ham gett upp kampen om att kunna värva Jordan Rhodes från Huddersfield.

Enligt Daily Mail så har Wolves signat Frederic Piquionne på fri transfer.

Daily Mail skriver att Partizan Belgrade har skrivit kontrakt med forne West Ham managern Homer Simpson höll jag på att skriva. (Avram Grant) Have Mercy.

West Ham gjorde igår klart med lånet av George John från FC Dallas.

Många tidningar skriver om West Hams intresse för Watfords Marvin Sordell.


120113
West Ham skall enligt flera källor lagt ett bud på Watfords anfallare Marvin Sordell. Sordell har gjort 10 mål under hösten och ses som en stor talang. Sordell har under hösten varit bofast i Englands U21-landslag. Även QPR´s Jamie Mackie skall vara intressant för Big Sam. Mycket är dock för tillfället oklart kring QPR i och med att man bytt tränare i dagarna. 

Turerna kring Dallas mittback/mittfältare George John fortsätter. Daily Mail skriver idag att West Ham väntas göra klart med George John under helgen. Det verkar vara ett lån med en köpoption som är aktuell i dagsläget. 

Talksport skriver att Big Sam ger upp hoppet om att signa Jordan Rhodes nu i januari. Man har gjort det man kunnat för att signa Rhodes men Huddersfields prislapp är för hög. 

Enligt Daily Mail skall Japanen Ryoichi Maeda vara väldigt nära West Ham. Japanen har varit på provspel med West Ham under veckan och sett lovande ut. Maeda har blivit erbjuden ett kontrakt över 2 år. 



120112
KUMB skriver att George Johns agent Ted Philipakos meddelat att det kommer ett besked under dagen angående Johns framtida klubbadress, vilket förmodas vara West Ham.

The Sun skriver att nu är även Tottenham och Harry Redknapp intresserad av Evians anfallare Yannick Sagbo utöver West Ham. (Bara Stoke som fattas då med andra ord).

Enligt Daily Mirror så vill Readings Jimmy Kebe att West Ham ska höja den lön han erbjuds vid en övergång till West Ham. Löneerbjudandet sägs ligga på £12 000 i veckan. Reading uppges kunna tänka sig en försäljning eftersom Kebes kontrakt löper utt i sommar. Kebe representerar för övrigt Malis landslag.

Mirror nämner även att West Ham är intresserade av japanen Ryoichi Maeda som är fri agent.

Förhoppningarna och diskussionen om att kunna värva Huddersfields anfallare Jordan Rhodes pågår fortfarande mellan klubbarna.


120110
The Sun skriver att West Ham hoppas göra klart affären om George John med Dallas i amerikanska ligan.

The Mirror skriver att West Ham är intresserade av Evians beninianske anfallare Yannick Sagbo.


Mirror skriver även om Monacos intresse av Robert Green.

Håll i er nu Daily Express skriver att Frank Lampard Jnr kan tänka sig att gå tillbaka till West Ham om Hammers tar sig upp i Premier League igen till sommaren.

goal.com och talksport skriver om japanske landslagsmannen Ryoichi Maeda som är på provspel i West Ham.


120109
KUMB skriver att amerikanske försvararen George John i princip är klar för West Ham. Som vanligt är det bästa att avakta en officiell bekräftan.

Ryktena om Huddersfields anfallare Jordan Rhodes fortsätter.


George Moncur en av West Hams lovande ungdomar har blivit utlånad till 4/2. Det är AFC Wimbledon som lånar mittfältaren.

Readings Jimmy Kebe som det ryktas om har nu fler klubbar än west Ham som är intresserade. Nu är även Stoke intresserade.

Enligt Sky Sports News är turkiska Galatasaray intresserade av Carlton Cole.

120108
Ryktena om James Tomkins fortsätter. Nu är det Daily Mirror som skriver att Tottenham kanske kommer att bjuda £8 miljoner för honom.

Daily Express skriver också om Tomkins. De menar att spelar Tomkins i dagens match i FA-Cupen så falnar Newcastles intresse av att värva honom.

Club call skriver att Doncaster hoppas på att signa Herita Ilunga igen.

Monaco i franska andraligan är intresserade av att värva Robert Green enligt goal.com


Sunday Times skriver att japanske landslagsmannen Ryoichi Maeda ska vara hos West Ham på ett provspel.

Enligt The People så kommer West Ham fortsätta att försöka värva Huddersfields anfallare Jordan Rhodes genom att nu bjuda £4.5 miljoner för honom.


120106
The Star m.fl skriver att West Ham tackat nej till Newcastles bud på £4 miljoner för James Tomkins. Som bekant rycker också Tottenham i Tomkins. West Ham har däremot sagt att Tomkins inte är till salu.

Talksport skriver även i dag om att West Ham tillsammans med QPR och Blackburn vill värva Fulhams anfallare Andy Johnson. Priset sägs ligga på £1.5 miljoner.

Talksport skriver även om att West Hams bud på £4 miljoner för Huddersfields anfallare Jordan Rhodes har avslagits.

West Ham til I die skriver att enligt personen Adzman89 (som har en källa vid namn Clunge inom klubben) skriver sin twitter att West Ham kommer att köpa Tottenhams försvarare Vedran Coluka för £1.8 miljoner samt att han ska genomgå den medicinska undersökningen under dagen. Tillägas ska att personen som är Adzman89 är en informations källa med mycket gott renome.

Från samma källa skriver West Ham til I die att West Ham bjudit £900 000 för Readings ytter Jimmy Kebe och att det finns intresse för Boltons veterananfallare Kevin Davies. Davies kontrakt med Bolton går ut till sommaren. Även Kebes kontrakt går ut till sommaren. 


Sheffield Star skriver att Doncaster vill fortsätta låna Herita Ilunga vars låneperiod tagit slut och han återvänt till West Ham. Problemet med en eventuell förlängning tros ligga i hur mycket Doncaster vill betala av Ilungas veckolön. Hittills har West Ham betalat den större merparten av lönen.

Dagenham & Redbridge har lånat Eoin Wearen och Ahmed Abdulla januari månad ut. Abdulla har tidigare varit på lån, då till Swindon. För Wearen är det första gången han lånas ut.

120105
Daily Mail skriver att West Ham skall ha höjt sitt bud på Jordan Rhodes. Det nya budet skall vara på 4 miljoner pund. Daily Mail skriver också att West Ham är intresserade av att låna Tottenhams mittback Sebastien Bassong. Tottenham skall dock vara mest intresserade av att sälja sin kameruanska mittback. Reading har tackat nej till West Hams bud på yttern Jimmy Kebe. 

West Ham har talat om att James Tomkins under inga omständigheter är till försäljing. Man ser Tomkins som den kanske viktigaste pusselbiten för att gå upp i Premier League kommande säsong. Newcastle har höjt sitt bud till £4 miljoner men West Ham uppges alltså ha förkastat budet.

KUMB m.fl skriver att West Ham vill låna Newcastles 20 årige försvare Shane Ferguson resten av säsongen. Även Barnsley är intresserade av honom.

Callum Driver har gått på lån till Burton januari månad ut.

KUMB skriver att AFC Wimbledon försöker signa Callum McNaughton på permanent basis. McNaughton har nyss återkommit till West Ham från Wimbledon. Han ska ha fått reda på att han inte har någon framtid i West Ham.


KUMB skriver också att West Ham är intresserade av Barnets 24 årige ytter Mark Marshall. Även Leeds och Portsmouth uppges vara intresserade.

Enligt talksport är West Ham intresseerade av Fulhams 30 årige anfallare Andy Johnson. Den summa som nämns i sammanhanget ligger på £1.5 miljoner. Även QPR och Blackburn uppges vara intresserade av Johnson.


120104
Det dominerande ryktet idag i engelsk media är att Tottenham är intresserade av att köpa James Tomkins. tidigare uppges Newcastle bjudit £2.5 miljoner för honom. Nu verkar dock priset ha höjts till £8 miljoner bl a enligt sportsvibe som i sin tur hänvisar till Daily Mail. De skriver även att West Ham vill låna Sebastien Bassong, försvarare från Tottenham.

120103
Enligt KUMB m.fl försökte West Ham låna Tottenhams Andros Townsend, det blev dock Leeds i stället som blev låneadressen för Townsend.

The Sun skriver att West Ham försöker få låna högerbacken Vedra Corluka från Tottenham. Även Roma vill låna honom men Hammers uppges ligga bäst till för kroaten som är desperat att få speltid mycket med tanke på det stundande EM spelet.


Peter Kurucz har gått på lån till Rochdale. Januari månad ut.

London Evening Standard skriver att Celtic är intresserade av Frederic Piquionne. tidigare har Wolves också visat intresse.


120102
Daily Mirror skriver att förutom West Ham så är även Everton och Celtic intresserade av Huddersfields anfallare Jordan Rhodes som värderas till £4 miljoner.

Enligt Daily Mail vill West Ham köpa Bristol City anfallaren Nicky Maynard och Fulhams Bobby Zamora medan Wolves sägs vilja värva Frederic Piquionne.

London 24 skriver att West Ham menar att bara "Big Money" bud vill göra att West Ham kan överväga att eventuellt sälja någon av de bättre spelarna.


120101
vital skriver att den eventuella affären angående Jordan Rhodes med Huddersfield riskerar att haverera dels pga att Hudds inte vill sälja honom och dels beroende på att han blivit fotskadad å andra sidan kan West Ham tänkas höja sitt bud på Rhodes till £4 miljoner.

I stället för en affär med Hudds skriver vital att West Ham är intresserade av Bristol Citys anfallare Nicky Maynard vars kontrakt löper ut efter innevarande säsong.


vital fortsätter med att Wolves funderar på att värva West Hams anfallare Frederic Piquionne.

111231
Både Daily Mail och Daily Mirror skriver att Cardiffs anfallare/ytter Peter Wittingham inte är till salu enligt hans nuvarande klubb. Mail fortsätter med att West Ham visar intresse för Readings Jimmy Kebe.

111230
Enligt The Sun och Daily Mail är Newcastle intresserade av James Tomkins. West Ham har dock svarat att det krävs ett betydligt bättre bud än de £3 miljoner som Newcastle sägs ha bjudit för att ens överväga ett bud.

Daily Telegraph skriver att Fulham vill köpa Carlton Cole och att de bjuder £4 miljoner för honom.


Telegraph fortsätter med att West Ham bjudit £3.25 miljoner för Cardiffs anfallare/ytter Peter Wittingham men att Cardiff tackat nej till en affär. Telegraph skriver även att Huddersfield tackat nej till ett bud på £miljoner för deras anfallare Jordan Rhodes.

Vital football skriver att burnley är intresserade av Marek stech.

111229
Enligt Daily Mail har West Ham lagt ett bud på £3 miljoner för Huddersfields 21 årige skotske anfallare Jordan Rhodes. Rhodes har hittills gjort 20 mål på lika många matcher i League 1.

Mail skriver vidare att Hammers är intresserade av Sothends Kane Ferdinand, Crystal Palace ytter Wilfred Zaha och amerikanske anfallaren Eddson Buddle. Den sistnämnde har också varit på provspel hos West Ham.


111228
Talksport och guardian skriver att West Ham vill värva 30 årige portugisiske försvaren Ricardo Costa från spanska Valencia. Turkiska Trabzonspor och spanska klubben Real Betis är också intresserade av Costa.

West Ham Redaktionen2012-01-31 16:30:00
Author

Fler artiklar om West Ham