Skadeuppdatering: Reece James 2.0
Get well soon Reece James!

Skadeuppdatering: Reece James 2.0

Uppgifter gör gällande att Reece James blir borta i upp till två månader. Ridå!

Nu kommer det nya uppgifter om Reece James skadade knä. Under torsdagen röntgades James knä där man tyvärr kunde konstatera att det handlar om flertalet veckors rehab eller i värsta fall operation.

Det är ligament i James knä som är skadade. Han går nu en kamp mot klockan för att vara spelklar till Englands första match i VM. För oss Chelsea-fans är denna kamp inte lika intressant som den kamp och den klocka som är blå. Hur många matcher kommer han att missa?

Det pratas om 6-8 veckor, men det kan också bli mera. Oklart om det blir operation, beslut är att vänta i dagarna.

Graham Potter på fredagens presskonferens: 
"Han skall träffa en specialist i helgen, innan dess kan jag inte ge så mycket information. Det skulle bara bli spekulationer från min sida. Vi behöver kolla upp skadad, det är allt jag vet. James pratade med mig igår och sa att han inte mådde dåligt, men vi får kolla upp det och se. Det finns ingen anledning att tro det värsta."

Källa: Sami Mokbel, Matt Hughes och Adrian Kajumba för Dailymail online.

Kommentar: En käftsmäll, en stor, stor käftsmäll. James har varit och är magisk och kommer att vara saknad. Vi minns förra gången då James var skadad, spelet blev klart sämre och förlusterna kom. Upp till laget att ge några procent ytterligare så att man tillsammans kommer upp till James 100.
 

Erik Larholm@eriklarholm2022-10-14 14:25:00
Author

Fler artiklar om Chelsea