Snart dags för omstart för Wolves

Snart dags för omstart för Wolves

20/6 är det PL-dags igen

Efter över 3 månaders coronapaus kommer säsongen 19/20 att slutföras under sommaren.  Alla matchdagar och tider för Wolves 9 återstående matcher är inte klara ännu, men här kommer info om de första 3 matcherna.

Lördag 20/6: West Ham (b) 18.30 - (Sky Sports)

Torsdag 25/6: Bournemouth (h) 19.00 - (BT Sport)

Söndag 28/6:  Aston Villa (b) 13:30 - (BT Sport)

Alla matcher spelas utan publik. 

Som de flesta nog vet är upplägget att samtliga PL-matcher TV-sänds och de går alla på olika tider.  Exakt vilka som kommer sändas på tillgängliga kanaler i Sverige återstår väl att se, men för den som vill se allt väntar mängder med timmar framför TV:n i sommar.   

Vi får återkomma med info om Europa League-spelet samt de sista 6 omgångarna i PL.   För er som glömt det ligger alltså Wolves just nu 6:a i tabellen med visst häng på 4:e plats.  Då det är oklart vad som gäller för hösten CL- och EL-spel vet vi inte i dagsläget vilka placeringar som kvalar in till vad.  Men man kan inte göra mer än att ta så många poäng man kan, så får vi ta nästa säsong som den kommer. När den nu kommer. 

Före matchen mot West Ham kommer Wolves spela en eller flera träningsmatcher för att försöka komma i matchform.  Först ut är ett möte med Nottingham nästa vecka.-

Magnus Bengtsson2020-06-05 11:20:00
Author

Fler artiklar om Wolves