Spelarbetyg: Arsenal - West Ham 1-3

West Ham förlorade matchen efter att ha lett matchen med 0-1 i paus. Tyvärr tog orken slut och Arsenal kunde vända till 3-1

1 – Underkänd
2 – Godkänd
3 – Bra
4 – Mycket bra
5 – Fantastisk

Lukasz Fabianski: - 2
Mycket att göra och gör det helt ok. Bra spel i luftrummet och styrde backlinjen bra. Dock får han ta på sig 2-1 målet som drar ned betyget.

Vladimir Coufal: - 1
West Ham hade det tufft på sin högerkant försvarsmässig och tuffast av alla hade Coufal. Obegripligt försvarsspel vid 1-1 målet där han själv faller ned 2 meter och häver hela offsidelinjen som Arsenal utnyttjade. Tydligt när vi möter de bättre lag att han är för dålig.

Craig Dawson: - 3
Bäst i West Ham. Vinner nästan allt i straffområdet och framförallt i första halvlek.

Thilo Kehrer: - 2
Gör en ganska bra insats i att stå emot Arsneals tryck. Hade kvitterat ut ett högre betyg ifall han inte blivit bortsnurrad av Nketiah vid 3-1 målet.

Aaron Cresswell: - 2
Cresswell höll emot bra mot Saka och White på sin vänsterkant.

Tomas Soucek (utbytt min 78) - 1
Väldigt blek insats av Soucek. Arsenal dominerade det centrala mittfältet och Soucek hade väldigt svårt med passningsspelet och vann i princip inga dueller. Var han ens på planen? Förstår inte vad som hänt med Soucek under denna säsong, han går inte att känna igen.

Declan Rice: - 2.
Rice gör en väldigt bra första halvlek men i andra halvlek blir han och hela laget uppätna och framförallt på centrala mittfältet hade West Ham det väldigt svårt att få grepp på Arsenal

Jarrod Bowen:  - 2
Fixade straffen efter samspel med Antonio. Försvann sedan i matchen och hade behövt hjälpa till ännu mer i försvarsspelet.

Lucas Paqueta:  - 1
Ingen matchbild som passar Paqueta. Fick försvara mest, vilket inte är han styrka som fotbollsspelare men slarvade i passningsspelet och fick knappt ut något alls av sitt spel.

Said Benrahma:  - 2
Gjorde mål på straff annars såg vi inte så mycket av Benrahma.

Michael Antonio (utbytt min 87): - 2
Ingen tacksam match för Antonio. Fick slita och stångas ensam på topp. Gör det väldigt bra i första halvlek och gjorde det svårt för Arsenals backlinje. I andra halvlek tog energin slut och borde bytts ut tidigare.