Stamford Bridge, 2021-11-28 17:30

Chelsea - Manchester U
1 - 1

Spelarbetyg: Chelsea - Manchester United

Spelarbetyg: Chelsea - Manchester United

Chelsea spelade oavgjort hemma på Stamford Bridge mot Manchester United. Trots stor speldominans lyckades de inte få till ett spelmål.

Betygsskala:
1. Dålig
2. Godkänd
3. Bra
4. Mycket bra

5. Märsterlig!

Eduard Mendy - 2 Chanslös på målet, hade inte mycket att göra under matchen, slarvade lite med fötterna men det fick turligt nog inga konsekvenser.

Antony Rudiger - 3 Anfallsglad, gör det han ska i försvarsspelet. Skapar känslor ute på planen. Behöver lära sig att sikta.

Thiago Silva - 3 Inga misstag från Brassen som som vanligt spelare med ett lugn och en självklarhet. låg bakom straffen som ledde till kvitteringsmålet.

Trevo Chalobah - 2 Lugn och säker med boll, gör det han ska och har väl cementerat sig i trebackslinjen. 

Reece James - 2 Kom inte med i spelet under inledningen av matchen. men är bra både offensivt och defensivt när spelet kom över på hans kant mer. 

Jorginho - 2 Agerade nonchalant i vanlig ordning när laget vvar överlägsna i spelet. Orsakar 0-1 målet men  väger upp den tabben genom att hoppa in kvitteringen från straffpunkten.

Ruben Loftus-Cheek - 3 Gör en bra match på det centrala mittfältet. är stor och stark. Ofta spelbar i anfallspelet och skapar på så vis nya ytor åt medspelare.

Marcos Alonso (78')- 2 Har inte spelat på ett tag, vilket syntes då han inte riktigt var kompis med bollen. Gjorde det han skulle på planen varken mer eller mindre, godkänt.

Timo Werner (82')- 2 Tillbaka i strtelvan. Tog för en gångs skull bra och öppnande löpningar som undertäcknad efterfrågat länge nu. Borde gjort något mål på de chanser han hade idag.

Callum Hudson-Odoi (78') - 3 Matchens Lejon! Var den spelare som skapade mest under den första halvleken. Hotade hela tiden på vänsterkanten. Matchens lejon trots att han inte spelade hela matchen.

Hakim Ziyech - 2 Tog ett tag innan marocknen kom in i matchen. gjorde det han skulle offensivt utan att få till det där farliga läget. visade upp fin spelförståelse det snabba omställningsspelet.


Inhoppare:

Romelu Lukaku (82')- spelade för kort tid för att bedömas, men var ett farligt vapen i boxen när han kom in.

Mason Mount (78') - spelade för kort tid för att bedömas. Ville mycket när han väl kom in.

Christian Pulisic (78') - Spelade för kort tid för att bedöömas. Såg inte helt bekväm ut som wingback, fin nedtagning på tåspetsen.
 

Sofia Almroth@AlmrothSofia2021-11-28 20:56:00
Author

Fler artiklar om Chelsea