Stamford Bridge, 2021-10-23 13:30

Chelsea - Norwich
7 - 0

Spelarbetyg: Chelsea - Norwich

Chelsea tog en viktig seger i kampen om Premier League-toppen. Mason Mount blev matchens lirare med sina tre mål.

Mendy - 3

Stod för en stabil insats och gjorde en fantastisk benparad i matchen. Överlag hade Mendy en oerhört lugn match och kan återigen inkassera en nolla i protokollet.

Chalobah - 3
Gör en stabil insats idag och ser trygg ut i sin position. Roligt att se hans vilja att driva bollen framåt i planen.

Silva - 3
En ledare på planen som ger hela laget en trygghet i matchen. Läser spelet på ett föredömligt sätt.

Rudiger - 3
Återigen en bra insats från tysken som var tillbaka i Premier League-spel igen. Skapar även straffen som sedan Mount kan slå in.

James - 4
Gör en grym insats idag. En stor bidragande faktor till vårt offensiva spel. Ser även stabil ut i sin defensiv och gör också ett otroligt kyligt mål.

Jorginho - 3
Står för en bra insats och noteras för en assist idag till första målet. Blev utbytt i 64 minuten.

Kovacic - 3
Även Kovacic gör en bra match och driver bollen på ett effektivt sätt för Chelsea. Hans passning fram till Hudson-Odoi idag var världsklass.

Chilwell - 3
Skapar många chanser med sin vänsterfot. Gör ett snyggt mål i andra halvleken och ser ut att hittat formen igen. Ska bli intressant att följa hans fortsatta utveckling.

Mount - 4
Är matchens lirare med sina tre mål idag. Mount arbetar stenhårt både defensivt och offensivt. Riktigt roligt att se han gör sitt första hattrick för klubben.

Kai Havertz - 1
Gör en dålig match överlag. Kommer aldrig in i spelet under matchen. Tuchel valde även att byta ut Havertz i den andra halvleken.

Hudson-Odoi - 3
Gör en stabil insats vilket är roligt att se från hans sida. Placerar även in bollen på ett snyggt sätt vid 2-0 målet.

Avbytare:

Loftus-Cheek (in 64) - 3
Kommer in med mycket energi och skapar lägen framåt. Står även för förarbetet till Mounts sista mål. Loftus-Cheeks form lovar gott inför kommande matcher.

Hakim Ziyech (in 70) - 2
Gör inget stort avtryck i matchen men försöker att skapa chanser med sin känsliga vänsterfot. Roligt att se han tillbaka i spel igen.

Ross Barkley (in 70) - 2
Gör inte direkt någon skillnad. Avlossar ett skott som Krul enkelt kan rädda. Hoppas givetvis på att Barkley får fler chanser av Tuchel att visa sina kunskaper.