Spelarbetyg: Chelsea – West Ham

Spelarbetyg: Chelsea – West Ham

Det blev en tuff match som Chelsea lyckades vinna genom en avgörande VAR-situation i slutet av matchen.

Betyg:
1 – Dålig
2 – Godkänd
3 – Bra
4 – Mycket bra
5 – Mästerlig


(3-5-2)
Eduard Mendy -1
, Gör en dålig match idag med flera osäkra insatser. Har även tur vid målet som inte godkänns genom ett VAR-beslut.

Wesley Fofana – 2, Gör en godkänd debut och står för en hel del skickliga brytningar. Detta lovar mer för framtiden. Känns som han kan växa mycket genom sitt samarbete med Thiago Silva.

Thiago Silva – 3, Är som vanligt stabil därbak och skapar ett lugn för backlinjen. Hoppas han bara får fortsätta att vara skadefri.

Kalidou Koulibaly – 1, Står för en blek insats idag. Mycket slarv och dåliga passningar. Måste höja sig eftersom man vet vilka kvalitéer han besitter vanligtvis.

Recee James – 3, Skapar mycket framåt och är en av få som lyckas ta sig fram på enkelt sätt på planen. Tyvärr blev det inga poäng idag men det är inget man behöver oroa sig för.

Conor Gallagher – 1, Han är fortsatt ett frågetecken på mittfältet. Är för långsam med bollen och slarvar mycket i passningsspelet. Måste steppa upp nu för att kunna få mer speltid från en startposition.

Ruben Loftus-Cheek – 2, Står för ett hårt arbete på mittfältet. Han skapar alldeles för lite framåt. För många passningar i sidled som inte leder till något.

Mateo Kovacic – 2, Gör en godkänd match idag. Kämpar och är kreativ på mittfältet. Han behöver dock mer speltid i kroppen för att nå hans högstanivå.

Marc Cucurella – 1, För dålig kvalité på sina hörnsparkar idag. Skapar för lite framåt och har brister i försvarsspelet. Kan få det svårt att starta i nästa match.

Christian Pulisic – 2, Såg ganska pigg ut. Skapar dock för lite för att spela i en anfallsposition.

Raheem Sterling – 2, gör en godkänd insats där han är kvick och ett hot för West Hams försvar.

Inhoppare:

Armando Borja – 2, Kommer in och erbjuder många löpningar för anfallsspelet. Känns som han är intressant alternativ att kunna spela på anfallet denna säsongen.

Mason Mount – 2, Gör ett godkänt inhopp. Märker tydligt att han hungrig att visa Tuchel att han inte ska sitta på bänken framöver.

Kai Havertz – 3, Han kommer in och gör mål, måste vara riktigt skönt för hans självförtroende. Nu måste han fortsätta på samma spår.

Ben Chilwell – 4, Visar verkligen hans finess idag. Gör ett mål och en assist. Han kommer in och vänder matchen för Chelsea. Måste starta på tisdag enligt mig.

Jorginho – ,Går inte att betygsätta idag.


 

Linus SjöströmLinussjostrom992022-09-03 19:48:00
Author

Fler artiklar om Chelsea