Spelarbetyg: Fulham 2 Nottingham 0

Nottingham Forest förlorade den svåra bortamatchen mot Fulham med 0-2.

De röda var obesegrade i fem matcher, men med ett mål i varje halvlek av hemmalaget så tog det stopp.

När sju minuter gått så inträffade något mycket märkligt. De båda mittbackarna Boly och McKenna i Forest blev skadade samtidigt. Så ett helt nytt mittlås introducerades, när Worrall och debuterande Brasilianske Filipe äntrade planen.

I minut sjutton gör den före detta Chelsea spelaren Willian ett riktigt mästerverk till mål, och laget kontrollerar första halvlek.

The Tricky Trees vaknade till liv i andra och skapade ett antal målchanser, men tyvärr när jakten på kvittering intensifieras, så öppnar man sig bakåt. Som brev på posten kommer tvåan i slutet, rullgardinen går ner.

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg