London Stadium, 2022-08-21 15:00

West Ham - Brighton
0 - 2

Spelarbetyg: West Ham-Brighton 0-2

Spelarbetyg: West Ham-Brighton 0-2

Det blev en ny förlust mot Brighton under söndagen. I och med resultatet placerar sig West Ham under strecket med noll poäng och noll gjorda mål.

1 - Dålig
2 - Godkänd
3 - Bra
4 - Utmärkt
5 - Världsklass

Lukasz Fabianski – 2 

Kan inte klandras vid något av målen och gör inga missar i övrigt.

Vladimir Coufal (UT 75) – 2
Dålig leverans av inlägg vilket slösar bort många chanser. Inga defensiva missar och en av få energiska spelare. Utgick skadad med kvarten kvar.

Kurt Zouma – 1
Bedrövlig insats. Gör en soloräd och avslutar den med missad passning som leder till kontringen som Brighton tar ledningen på. Vid andra målet blir han alldeles för enkelt förbispelad av Gross.

Thilo Kehrer – 1
Inte debuten han eller någon annan ville att han skulle ha. Klumpig brytning som leder till straffen och ser annars väldigt nervös ut stundtals. Misskommunikation vid andra målet som leder till jätteluckor i mittförsvaret. Det syns att han inte har varit i klubben länge och är inte speciellt samspelt med övriga i backlinjen.

Aaron Cresswell – 1
Dålig leverans på inläggen och ser nästan rädd ut. Kanske har snacket om en ny vänsterback tagit sig in i huvudet på honom. Delaktig vid andra målet när han kliver upp för högt i banan och underbemannar backlinjen.

Tomas Soucek – 1
Missar nästan hälften av alla passningar i första halvlek och ser allmänt otrygg ut med bollen. Tyvärr inte alls lika bra som för två år sedan och en ny mittfältare är verkligen välbehövligt. Visst har han några nickar framåt som är halvfarliga men räcker inte för godkänt.

Declan Rice – 2
Bryter bollen och styr laget på ett okej sätt. Hans progressiva löpningar och självförtroende som vi såg förra året är inte alls lika bra i år. Förhoppningsvis vaknar den riktiga Rice till snart. Väldigt snart.

Jarrod Bowen – 1
Fortsatt ganska mycket under isen. Skapar i princip ingenting och ser på något märkligt sätt trött och omotiverad ut. Den energiska och beslutsamma Bowen vi såg under förra säsongen är fortsatt på semester.

Pablo Fornals (UT 62) – 2
Tycker jag ändå är en av de bättre spelarna i första halvlek. Driver upp bollen bra och visst kommer det några missade passningar här och var, men är i alla fall drivande till det lilla anfallspelet som West Ham har.

Said Benrahma (UT 75) – 2
Försöker och försöker med sina individuella prestationer men får inte till det. Tyvärr inte alls lika bra som mot Forest eller Viborg.

Michail Antonio – 2
Springer sedvanligt mycket och gör en okej insats med egna mått mätt. Får inte mycket att jobba med.

Gianluca Scamacca (IN 62) – 2
Ja, vad sätter man för betyg på en spelare som i princip inte ens fick en chans? Inga bra inlägg att jobba med, inga bollar utmed marken överhuvudtaget. Får väl godkänt trots att han var osynlig.

Maxwel Cornet (IN 75) – 2
Kommer in och gör det okej utan att skapa några chanser. Energisk spelare som verkligen visar att han är villig att jobba för laget.

Ben Johnson (IN 75) – 2
Såg mycket tryggare ut på sin ordinarie position. Utmärkte sig inte åt något håll.

Maunel Lanzini (IN 75) – 2
Såg betydligt bättre ut när han fick komma in än tidigare under säsongen. Skapade inga stora chanser men styrde anfallet på ett bättre sätt än tidigare.






 

Kasper Ljungström2022-08-21 17:59:02
Author

Fler artiklar om West Ham