Låga betyg i 3-2 förlusten. Chelsea föll på eget slarv i Londonderbyt.

3. Bra
4. Mycket bra
5. Märsterlig!

Eduard Mendy - 1
Satte sig själv i skiten och får ta på sig två av de tre insläppta målen. Kan bättre och får ta på sig förlusten idag.

Andreas Christensen - 2 Godkänd insats av dansken, gjorde det han skulle och vad som förväntades.

Thiago Silva - 2 Satte ledningsmålet men gjorde misstag som vi vanligtvis inte brukar få se från brassen. Gokänd insats men inte mer än så.

Antonio Rudiger - 2 Blandade och gav. Bra offensivt men blir bolltittande och får ses som en av två syndabockar på 2-2 målet.

Reece James - 2 Kom till bra avslutslägen, syntes inte så mycket som vi är vana vid i matchen.

Jorginho - 2 Svag tvåa då han satte Mendy i ett svårt läge när han inte hade koll på sin omgivning i samband med hemåtspelet till egen målvakt. I övrigt så var det en ojämn prestation från italienaren hela matchen igenom.

Ruben Loftus-Cheek - 3 Matchens Lejon! Jobbade bra över hela planen, skapade lägen framåt. Tog hemjobbet i försvaret och förtjänar denna match att utses till matchens lejon.

Marcos Alonso (72') - 1 Skapade inte mycket på sin vänsterkant, kom helt fel i situationen som resulterade i 2-2.

Hakim Ziyech (64') - 2 Blandade och gav, skapade lägen åt sig själv och låg bakom 2-1 målet från Mason Mount. Saknade skärpa i de egna avsluten och får nöja sig med en stark tvåa.

Mason Mount - 3 Perfekt träff på helvolley, en kandidat till matchens lejon. Nu går det att känna igen engelsmannen igen efter hans frånvaro på grund av visdomstanden.

Kai Havertz (46') - 2 Fina löpningar utan boll, skapade fina lägen men tvingades utgå på grund av skada i paus.

Inhoppare:

Romelu Lukaku (46') - 2 Skapade inga direkt farligheter i den andra halvleken, men hotade inne i straffområdet och fanns där att slå inlägg på.

Callum Hudson-Odoi (64') - 2 Skapade farligheter framåt direkt efter inhoppet tillsammans med Mount. Vägde lätt i närkampsspelet när han gick ned som wingback.

Christian Pulisic (72') - Spelade för kort tid för att bedömmas.