SwedeWolves medlemsresa 2023 (tjugotredje året)

SwedeWolves medlemsresa 2023 (tjugotredje året)

Information om denna säsongs medlemsresa i april 2023

Så är det dags att fundera på 2023 års medlemsresa med SwedeWolves. Det blir 23:a året vi åker tillsammans, vi är så otroligt bäst så att det inte finns. Leve oss!
 
Denna gång har vi gjort vårt bästa för att kunna få se en toppmatch på Molineux, nämligen mot Brentford lördag 15 april. Förhoppningsvis jagar Wolves en Europa League-plats då och bjuder på en hyperviktig match med våra hjältar. Det brukar vara 35-45 resenärer på varje resa. Missa inte!
 
Programmet är inte spikat ännu, men preliminärt kan det t.ex. se ut ungefär så här:
 
Fredag 14/4: Ankomstdag. Gemensam trerättersmiddag ca 18:00 med gäster från Wolves FC inne på Molineux Stadium, kostnad ca 35 pund, Med största sannolikhet gör vi under middagen en prisutdelning till Wolves bästa ungdomsspelare, vårt berömda "Player To Watch"-pris. Det lutar åt att en ungdomsledare i Wolves kommer på besök under middagen. Under middagen delas också matchbiljetterna ut till alla.
 
Lördag 15/4: Match i Premier League mellan Wolves vs Brentford kl 15.00 på Molineux i Wolverhampton (kostnad ca 40 pund). Det gyllene palatset, vår hemmaplan! Någon timme innan matchen visar vi upp oss på Wolves World Wide Lounge inne på Molineux (Steve Bull Stand). Det brukar komma en legendarisk spelare som gäst till loungen. Missa inte!
 
Söndag 16/4: Wolves Women spelar hemma mot Derby County, kl 14:00. Damlaget leder tabellen just nu och möter tabellfemman hemma på New Bucks Head Stadium i Wellington strax utanför Wolverhampton. Kross! Räkna med galen Social Club efter och under matchen!
 
Måndag 17/4: Hemresa för de som inte redan åkt hem.
 
Man behöver givetvis inte vara med på alla dagar, det går utmärkt att komma dit och åka hem när man vill, så länge man meddelar i förväg vilka aktiviteter man vill vara med på.
 
Dessutom kommer vi försöka ha tid att försöka få till utflykter till t ex Wanderers Avenue eller andra klassiska platser i Wolverhampton som andas Wolves-historia.
 
Ett mer detaljerat dagsprogram kommer att finnas tillgängligt i samband med resan där vi har minst två "samlingspunkter" per dag för att inte någon plötsligt skall befinna sig ensam någonstans och fundera "var är alla?". Ingen skall behöva gå runt i timmar för att leta upp resten av gänget.
 
Observera att avvikelser kan förekomma då det är vanligt att arrangemang flyttas. Under tidigare resor har vi vant oss vid sena förändringar som t ex matcher som flyttats från lördag till annan dag, matcher som blivit inställda, flyg som ställts in pga vulkanaska osv. Som sagt var beredd på att matchen med en extrem otur (antagligen inte!) kan flyttas en dag hit och dit, till fredag kväll eller söndag eftermiddag, så ha gärna lite marginal när ni bokar resa.
 
SwedeWolves agerar inte "resebyrå" när det gäller medlemsresorna. Vi samordnar tidpunkt, aktiviteter på plats, ordnar matchbiljetter samt informerar om hur man bokar flyg respektive hotell (se i första hand länkar på hemsidan). Förr om åren gjorde vi gemensamma hotellbokningar men senaste åren har det visat sig vara lika billigt att boka via t ex hotels.com som att vi skall försöka få till grupprabatter etc. Flygresa samt hotellbokning måste alltså resenärerna själva fixa med. De hotell vi rekommenderar är Novotel, Redwings Lodge eller Premier Lodge i Wolverhampton där de allra flesta kommer att bo. Är det någon som reser ensam och vill fixa rumskamrat så försök samordna detta på vårt forum.
 
Vi ser helst att de som deltar på medlemsresan är äkta Wolvesfans samt deltar på några av våra gemensamma aktiviteter. Givetvis behöver man inte vara med på allting, men att enbart använda oss som "biljettfixare" känns inte helt ok. Ett krav för att delta på våra aktiviteter är att man är medlem i SwedeWolves.
 
Om någon undrar hur mycket pengar det går åt för en sådan här resa så räkna med ungefär 250-400 kr för hotellkostnad per natt, 300-400 kr per dag i mat och dryck, kostnader för aktiviteter (se ovan) plus valfria kostnader för souvenirer etc.
 
Anmälan etc:
 
Vi behöver få in preliminär anmälan senast 1 februari 2023 eller gärna tidigare, där ni anger om ni är 100% klara, "halvklara" eller annan variant på hur säkert det är att ni kommer delta. Detta för att få en överblick över hur många biljetter vi behöver ordna, vilken middagslokal som passar bäst osv.
 
Därefter gäller 15 mars som definitiv och bindande deadline. Då skall betalning vara inne för matchbiljetter och middag, och vi skickar 17 mars en lista på namn och ert international medlemsnummer (se nedan) till Wolves. Exakt belopp återkommer vi med under februari, liksom uppgifter om betalningssätt osv.
 
OBS! - För att vi skall kunna garantera en plats måste ni anmäla er senast 1 februari. Därefter återstår enbart restplatser ifall någon hoppar av.
 
OBS! OBS! - För att kunna köpa matchbiljetter denna säsong så måste man vara medlem i International Wolves. Det är en klubb som Wolves har som ger en mängd förmåner och rabatter. På grund av trycket från fansen som alla vill se Wolves i Premier League så måste samtliga resenärer på medlemsresan vara medlemmar i International Wolves, och meddela detta medlemsnummer till oss. Så ett tips är att redan nu gå med där, det gör ni här: https://memberships.wolves.co.uk/#international
 
OBS! OBS! OBS! - Det är några månader kvar till resa, och pandemi eller krig kan ju sätta stopp för allting med några dagars varsel. Ni måste ha detta med i beräkningarna när ni bokar. Kontrollera också själv att ni har allt som eventuellt krävs i vaccinväg när det gäller att komma in i England och att få vistas där som turist.
 
Redan nu vill vi poängtera att detta inte är någon fylleresa. Ni representerar SwedeWolves på denna resa, vilket betyder att allt ni gör och inte gör slår tillbaka på den svenska supporterklubben. Speciellt i alla de programpunkter där vi har officiella kontakter med representanter från Wolves FC är det ett nyktert och trevligt beteende som gäller. Däremot inte sagt att ingen får dricka öl på ett civiliserat sätt. Jag hoppas att ni förstår och respekterar detta!
 
För anmälan eller mer information: kontakta oss på info@swedewolves.com, om adressen krånglar maila manssontruls@gmail.com.
 
FOTNOT: SwedeWolves (est. 1998) är den engelska fotbollsklubben Wolverhampton Wanderers officiella svenska supporterklubb. Förra säsongen hade klubben 463 medlemmar.
 

SwedeWolves Travel Agency2022-12-27 08:37:00
Author

Fler artiklar om Wolves