Taggad Torres vill stanna i Chelsea

Taggad Torres vill stanna i Chelsea

Tunga ord från Fernando Torres: Spanjoren skrotar ryktena om att han skulle vara på väg till Barcelona och slår fast att han vill stanna och, med hjälp av Mourinho, bli världens bästa anfallare igen.

Efter en lyckad vår, där Torres var en starkt bidragande orsak till att Chelsea faktiskt kammade hem sin andra raka Europatitel, har vi supportrar fått se spanjoren le igen. Men frågan har kvarstått. Casha in? Eller satsa på? Å ena sidan så har han, sett över hela tiden i Chelsea, varit en flopp. Å andra sidan, kan han bygga vidare på den kurvan han visade i våras så har han alla möjligheter i världen att lyckas.

Anledningen till ordvalet "casha in" är att det i den gångna veckan ryktats om att Barcelona varit sugna på El Ninos tjänster i en deal värd runt £20 miljoner. Men Torres vill inte till Barcelona. Han vill stanna och, med Mourinhos hjälp, bli världens bästa anfallare igen. Now, thats the spirit!

"Jag vill fortsätta. Jag vill fullfölja kontraktet jag skrev på, jag vill fortsätta vinna troféer och jag vill bli världens bästa på min position, igen" säger Fernando Torres enligt Daily Mail (som refererar till spanska AS).

"Det finns inget bättre ställe att vara på än i Chelsea, med Mourinho."

På fråga om Barcelonas intresse säger Torres följande: "Det är alltid kul att höra om intresse från klubbar som Barcelona, men min plan är att stanna i Chelsea".

Avslutningsvis passade även anfallaren på att stötta sin nya tränare som, innan han skrev på för Chelsea, varit väldigt kritiserad i Spanien för en rad kontroversiella beslut där han bland annat bänkade landslagsmålvakten Casillas.

"Jag tror inte att någon riktigt vet vad som pågick mellan dem och det är ingen bra idé att prata om det. Ingen kan ifrågasätta Mourinhos egenskaper som tränare eller Ikers (Casillas) egenskaper som spelare.

Han har en väldigt bra relation med många av spelarna i det laget, kanske inte lika bra med andra, men det har inget att göra med att vara från Spanien eller inte. Hans relation med spansk media blev dålig, men inte hans relation med de spanska spelarna."

Daniel Joannou2013-06-15 19:59:00
Author

Fler artiklar om Chelsea