Terry: Motståndarna är rädda för Hazard
Sprider skräck.

Terry: Motståndarna är rädda för Hazard

Kapten Terry säger att Hazard ger motståndarlagen kalla kårar och att belgaren har det där lilla extra som kan ta laget till titlar redan denna säsong.

Eden Hazard var Chelseas dyraste värvning i somras när han anslöt från Lille i en deal som uppgavs vara värd £32 miljoner. Ung och talangfull har Hazard redan denna säsong visat kritikerna att han var värd pengarna. Han har varit i bra form nästan hela säsongen och stått för flertalet matchvinnande prestationer.

Chelsea möter Rubin Kazan i Europa League senare idag och kapten John Terry tror att Hazard kan bli avgörande igen.

"Han har gjort mål och skapat chanser för andra. När man går av planen och pratat med motståndarna säger de 'jag vill då verkligen inte möta honom varje vecka'

Han har skapat skräck runtomkring sig och han är snabb nog att gå förbi vem som helst. Han kan dribbla på insidan eller gå på utsidan och han är ett hot genom hela matcher.

Eden har visat samma skärpa när han kommer in från bänken också - han gjorde mål mot Sparta Prague och Manchester United efter att han kommit in från bänken"
säger Terry enligt London Evening Standard.

Terry passar även på att hylla resterande medlemmar på det offensiva mittfältet: "Våra kreativa spelare ger oss något extra och de är klasspelare."

"Jag tror att skillnaden med dessa grabbar är att de kommer in med bollen, söker efter samspel med anfaller och sedan fortsätter sin löpning in i boxen. På så sätt får vi in fler och fler spelare i boxen vilket är bra för när vi gör så, då dyker Lampard upp bakom och letar efter andra bollar eller inspel bakifrån.

"Som back, när du har mittfältare och anfallare som fyller upp boxen, vet du inte riktigt var du ska titta"


Efter skadeproblem i backlinjen, där både Cole och Cahill är skadade, är Terry, bänkad senast mot Man United, aktuell för att starta kvällens drabbning.

Daniel Joannou2013-04-04 12:59:04
Author

Fler artiklar om Chelsea