Thomas Tuchel riktade sitt fokus på matchen

Thomas Tuchel riktade sitt fokus på matchen

Under måndagen släpptes nyheterna om att Chelsea och fem andra klubbar från Premier League skulle gå med i European Super League. Nyheten kom som en chock och skapade ett totalt kaos runt om i fotbollsvärlden. Chelsea fansen gick i taket och oron kring klubbens framtid blev ett stort frågetecken.

Måndagens uppgifter kring att Chelsea FC skulle ansluta till European Super League var något som skakade Chelsea-fansen världen över. Men den totala besvikelsen skulle snabbt ändras under tisdagen då Chelsea efter matchen mot Brighton valde att lämna ESL. Detta var ett beslut som blandat annat fansen utanför Stamford Bridge jublade åt. Även Thomas Tuchel har kommenterat händelserna efter gårdagens match i tidningen The Guardian.

"Alla som arbetar i den här klubben älskar det här spelet. Ärligt talat har jag inte tänkt på Super League de senaste två timmarna. Jag var helt inne i matchen och nu är jag mer besviken över att vi inte hade vår bästa dag än något annat, inklusive Super League". 

Chelsea spelar sin nästa match på bortplan mot West Ham vilket är en oerhört viktig match i kampen om en Champions League-plats. Matchdag är på lördagen och avsparkstiden på London Stadium är 18:30.














 

Linus SjöströmLinussjostrom992021-04-21 17:35:00
Author

Fler artiklar om Chelsea