Tottenham - Leicester 3-1
Bouba Soumare var tillbaka på planen då Leicester förlorade.

Leicester förlorade med 3-1 på Tottenham Hotspurs Stadium under eftermiddagen.

Det var ingen överraskning att Brendan Rodgers gjorde många rotationer gentemot semifinalen i Conference League mot Roma tidigare i veckan. Hela åtta byten gjordes varav Kasper Schmeichel, Timothy Castagne och Marc Albrighton var de enda som återfanns i startelvan.

Hemmalaget tog ledningen i den 22:a minuten då Harry Kane tilläts stå omarkerad på en hörna. Engelsmannen tackade och tog emot vilket resulterade i 1-0 Spurs. Därmed noterar vi ännu ett insläppt mål från en fast situation - bedrövligt är bara förnamnet…

Leicesters bästa målchans i första halvleken skapades med knappa kvarten spelad då Patson Daka prickade Hugo Lloris vänstra stolpe.

I andra halvlek utökade hemmalaget sin ledning då Cristian Romero vunnit bollen efter en hård satsning mot Caglar Söyüncü. Spelet fortsatte och Hueng Min Son kunde via passning från Dejan Kulusevski skjuta in 2-0 bakom Kasper Schmeichel. Sydkoreanen gjorde även 3-0 med kvarten kvar att spela då han utifrån straffområdet skruvade in bollen i högra krysset. Ett fantastiskt vackert mål - hatten av!

Leicester fick med sig ett tröstmål i slutet av matchen då Kelechi Iheanacho reducerade till 1-3. Närmare än så kom inte Räverna och som jag var inne på inför matchen så finns det ingen anledning att gräma ner sig i förlusten. Nu är det fullt fokus på att fixa en Conference League-finalbiljett på torsdag då The Foxes reser till Italien för returmatchen mot Roma.