Ung målvakt skriver kontrakt

Ung målvakt skriver kontrakt

West Ham har skrivit ett proffskontrakt med Finlay Herrick.

Unge 18 årige målvakten Finlay Herrick har skrivit på för West Ham fram till sommaren 2028 med option på ytterligare ett år. Herrick anses som en mycket lovande målvakt. Han har spelat en del ungdomslandskamper för England.

Herrick som varit i West Ham sedan han var 6 år blir nu kvar ytterligare i klubben. Han har hittills spelat alla matcher för West Ham i Premier League 2. Han var även med i truppen som vann FA Youth Cup förra året.

Det är svårt att sätta ord på hur mycket det betyder för mig att ha skrivit på ett så långt kontrakt med West Ham. Det är en fantastisk känsla att fortsätta i klubben. West Ham har gjort mig till den spelare och människa jag är. Jag är för alltid tacksam över den här möjligheten säger Herrick.

Mark Noble West Hams Sporting Director säger att jag har följt Finlay sedan han var en liten grabb och jag vet att han är en av landets mest lovande målvakter i hans åldersgrupp. Han har fantastiska attribut, han är lång, bra på att ta för sig och duktig i spelet med fötterna. Jag vet att Xavi Valero vår målvaktscoach har mycket höga tankar om Finlay. Vi gillar honom väldigt mycket. Han har dock mycket hårt arbete framför sig för att nå hela vägen. Något Finlay kommer att jobba för, så det är därför vi gett honom ett så pass långt kontrakt avslutar Noble.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/young-goalkeeper-finlay-herrick-signs-new-long-term-contract 

Grattis till ditt nya kontrakt och stort lycka till framöver i West Ham Finlay Herrick

Arne Söderlund2024-10-23 15:02:00
Author

Fler artiklar om West Ham