Uppgifter: Hakim Ziyech ryktas till PSG
Har mannen med den magiska vänsterfoten gjort sin sista match i kungsblått?

Uppgifter: Hakim Ziyech ryktas till PSG

Den marockanska yttern Hakim Ziyech kan vara på väg att byta London mot Paris. PSG är enligt franska uppgifter intresserade av Chelsea-spelaren och en överenskommmelse verkar vara nära.

Chelsea verkar för omväxlingens skull vara på väg att släppa en spelare istället för att köpa en. Det var L'Équipe som under kvällen tillkännagjorde att Paris Saint Germain är nära en överrenskommelse med Chelsea om Hakim Ziyech. De betonar dock att ingenting är klart ännu, men säger samtidigt att processen ändå går i rätt riktning. Spelaren har enligt tidningen gett sitt godkännande till en flytt.

L'Équipe nämner dock ingenting om någon övergångssumma eller ens om det är en försäljning det handlar om för Chelseas del. Ziyech, som inte direkt har rosat marknaden under sina 2.5 år i Chelsea, har den senaste tiden spelat upp sig och har dessutom ett fint VM i ryggen. Den nyvunna formen borde ge Chelsea ett bättre förhandlingsläge, men med tanke på hur stor klubbens trupp har blivit på sistone är det möjligt att PSG uttnyttjar situationen till sin fördel.

Lukas Engblom 2023-01-30 22:37:43
Author

Fler artiklar om Chelsea