Uppgifter: Kanté missar mötena med Juventus och Southampton
Vi hoppas få se en skadefri och frisk Kanté i kungsblått inom kort.

Uppgifter: Kanté missar mötena med Juventus och Southampton

N’Golo Kanté byttes ut redan efter en timmes spel mot Manchester City, vilket får anses vara ovanligt i en match av den digniteten. Nu uppger Goal att Chelseas stjärnmittfältare inte kommer vara tillgänglig mot vare sig Juventus eller Southampton, detta på grund av sjukdom.

N’Golo Kantés inhopp mot Tottenham förändrade matchbilden helt och hållet, den franske världsmästaren krönte dessutom insatsen med säsongens första mål. I efterföljande ligaomgång mot Manchester City nådde Kanté inte alls upp i samma nivå, vilket kanske kan förklaras med sajten Goals avslöjande idag tisdag. Deras skribent Nizaar Kinsella menar att Kanté är sjuk och inte kommer vara uttagningsbar till de kommande två matcherna; Juventus i CL följt av Southampton i ligan.

Vad det är för sjukdom som drabbat Kanté framgår inte av uppgifterna, men Goal hävdar att hans eventuella medverkan i nästa landslagsuppehåll även den är i farozonen. Thomas Tuchel håller presskonferens under tisdagseftermiddagen inför onsdagens CL-match, förhoppningsvis så kan vi få en klarare bild över Kantés situation då.
 

Wiktor Lidvall@LidvallWiktor2021-09-28 13:07:14
Author

Fler artiklar om Chelsea