Uppgifter: Lukaku lämnar - lånas tillbaka till Inter
Lukaku lämnar för ännu en återkomst.

Uppgifter: Lukaku lämnar - lånas tillbaka till Inter

Efter en återkomst till Chelsea inför säsongen, är det sedan tisdagskvällen klart att Lukaku återvänder till Italien och den blåsvarta delen av Milano. Detta efter samstämmiga uppgifter från Sky sports och, den pålitliga fotbollsjournalisten, Fabrizio Romano.

En återkomst kantad av kontroverser, formsvackor och reducerad speltid, ser nu ut att vara över. Sky Italy skriver nu att Chelsea och Inter har kommit överens om ett låneavtal för Lukaku med en avgift på 8 miljoner euro plus tilläggsvagifter. Fabrizio Romano vidareutvecklar att belgaren kommer att sänka sin lön för att möjliggöra flytten, en lön som ska betalas helt av den italienska klubben. Hur många år som avtalet gäller har i skrivande stund inte framgått. Ifall Lukaku nu har spelat sin sista match för Chelsea, slutar målskyttet på 15 mål, varav 8 i ligan, i hans återkomst.

Romano tillägger att pengarna som blir över från löneutgifter plus avgiften från Inter kan komma att investeras i spekulerade övergångar såsom Joules Kounde och Raheem Sterling.

 

Elias Thomasson2022-06-21 23:05:00
Author

Fler artiklar om Chelsea