Uttalande från Emma Hayes
Vi på CSS önskar Emma Hayes en lyckad återhämtning.

Uttalande från Emma Hayes

Tränare för Chelseas damer, Emma Hayes, har precis släppt följande uttalande.

“Förra tisdagen genomgick jag en akut hysterektomi på grund av min pågående kamp med endometrios. Jag håller på att återhämta mig men kommer behöva tid och tålamod innan jag är tillbaka i full hälsa.”

”Jag vill bara tacka mina fantastiska doktorer, Dr Alex Laurence och Dr Sally Harris för deras enastående vård. Ett stort tack till våra ägare, styrelsen och vår HR direktör, Jo Stone, för stödet de har visat. Vill också självklart tacka hela min familj, all personal och alla våra spelare.”

"Under min frånvaro kommer Denise Reddy vara ansvarig vid sidlinjen tillsammans med Paul Green som kommer ta hand om presskyldigheterna."

”Under många år har vi lyckats skapa ett formidabelt lag och vi har applicerat ett välidgt multidisciplinärt tillvägagångssätt så att vi är i skick att hantera sådana här situationer. Vi har fullt förtroende för Paul, Denise och alla andra i ledarstaben.”

“Vi vet också att det här laget är väldigt speciellt och vi har inga tvivel på att de kommer göra allt för att bibehålla sina höga standards.”

”Till våra fans, ni har behövt lyssna på mig skrika från andra sidan planen varje vecka men nu vill jag höra er ännu högre, för jag kommer sitta hemma och kolla på matcherna tills jag kommer tillbaka.”

“Jag vet att ni respekterar att min hälsa kommer först och just nu måste jag prioritera mitt eget välmående. Jag förväntar mig att återhämta mig till fullo och jag ser fram emot att se er inom en inte allt för lång framtid.”

”Allt gott,

Er tränare,

Emma.”

Alla hos Chelsea vill önska Emma en snabb återhämtning och vi kommer fortsätta stötta henne till fullo under den här perioden.

Källa: Chelseafc.com


 

Lukas Engblom 2022-10-13 17:09:05
Author

Fler artiklar om Chelsea