Vad man pratar om i Wolverhampton just nu (15/1)

Vad man pratar om i Wolverhampton just nu (15/1)

Senaste onsdagsskvaller från den gyllene staden

1 (ny) PATRICK CUTRONE LÄMNAR
”He loves the pizza, he loves the pasta” sjöng Wolvesfansen, men uppenbarligen gjorde han inte det i Wolverhampton. Patrick Cutrone lämnar nämligen oss efter bara ett halvår. Han kom från AC Milan och kostade mycket pengar, men blev aldrig riktigt ordinarie sedan vi bytte spelsätt till 3-4-3. Cutrone har åkt tillbaka till Italien och lånas ut till Fiorentina med köpoption/tvång. Lycka till Patrick, du försökte i alla fall. En emotionell spelare som det var svårt att inte gilla.

2 (1) VEM FÖRSVINNER – VEM KOMMER?
Ständiga spekulationer såklart, men ovanligt tyst ändå om Wolves för att vara januarifönster. Inte många namn kopplas till Wolverhampton och sedan vi skickat iväg både Patrick Cutrone och Jesus Vallejo så behöver vi verkligen få in spelare, det säger till och med head coach Nuno Santo uttryckligen i intervjuer. Men vi hör ingenting. Vad händer? När ska storvärvningen komma? Vi behöver framför allt en anfallare.

3 (2) UP FOR THE CUP
Ikväll kl 20:45 är det dags för Manchester United mot Wolves i FA cupen och det är givetvis en stormatch som man ju inte missar på TV. Men frågan är vilka spelare som kommer att vara på planen? Blir det två reservlag som möts? Det är ännu ett väldigt tidigt skede av FA cupen och ligan är väl ändå viktigast så räkna med en hel del reserver för båda lagen. Synd om publiken som får betala dyra pengar för att antagligen bara få se tonåringar.

4 (3) WOLVES SKA TILL BARCELONA
Wolves är kvar i Europa League och den 27 februari möter vi Espanyol på deras stadion som bär det märkliga namnet Estadi Cornellà-El Prat. Den tar in 40.000 och eftersom jumbolaget i La Liga bara snittar knappt hälften av detta så lär det finnas biljetter till alla Wolvesfans som vill åka dit och se matchen. Ett ganska stort gäng svenskar har redan bokat flyg och hotell. Vi ses där! Heja Los Lobos!

5 (ny) 2020 - GE OSS EN VINST!
Wolves form är lite svajig. Vi har ännu inte vunnit under 2020 och har nu fyra raka matcher utan seger. Men tabellen ser alltjämt bra ut, vi ligger sjua i Premier League, vilket är bättre än vid motsvarande tid förra säsongen. Vi är i sextondelsfinal i Europa League. Inte mycket att klaga på, men snart är det väl ändå dags att börja vinna igen? Ligamatchen på lördag mot Southampton borde kunna ge oss tre poäng.

Ut från listan sedan förra veckan åker: ”Hur kommer Fosun att agera?”, ”Nuno säger att vi ska värva” och ”SwedeWolves medlemsresa 2020”.

Varg Vargsson Varg2020-01-15 11:51:15
Author

Fler artiklar om Wolves