Vad man pratar om i Wolverhampton just nu (8/1)

Vad man pratar om i Wolverhampton just nu (8/1)

Senaste onsdagsskvaller från den gyllene staden

1 (ny) VEM FÖRSVINNER – VEM KOMMER?
Januarifönstret är öppet och givetvis diskuteras det om vilka spelare som lämnar Wolves och vilka som kommer hit. Det verkar vara klart att den inlånade Jesus Vallejo skickas tillbaka till Real Madrid, han har inte lyckats här. Dessutom lär italienaren Patrick Cutrone få åka hem till Italien. Antingen säljs han eller så lånas han ut, det sistnämnda är nog mest troligt. Intresserad klubb sägs vara Fiorentina. Spelare på väg in? Inga heta namn ännu, men räkna med ersättare rakt av för Vallejo och Cutrone, en försvarare och en anfallare.

2 (ny) UP FOR THE CUP
Wolves spelar mot Manchester United i FA cupen. Det blev 0-0 på Molineux och nu är det omspel i Manchester. Fansen är ursinniga för att biljetterna är svindyra, upp till £55 sägs de kosta. Dessutom har vi bara fått 3000 biljetter istället för den vanliga procenten av arenans kapacitet. Men frågan är hur många som betalar £55 för att se två reservlag mötas (så lär det ju bli)? Kanske räcker 3000 trots allt.

3 (3) WOLVES SKA TILL BARCELONA
Europa League har haft en liten paus i och med att gruppspelet är klart. Nu väntar snart slutspel och Wolves ska möta Espanyol från Barcelona. De ligger sist i La Liga, men har nyss bytt manager vilket har fått fart på laget, senast spelade de oavgjort mot ligaledarna Barcelona. Matcherna är 20 februari (hemma) och 27 februari (borta). Det blir många svenskar på plats i Barcelona för returmötet, du också?

4 (ny) HUR KOMMER FOSUN ATT AGERA?
Wolves fans njuter av dagens fotboll och vår ekonomiska situation, men samtidigt kommer farhågor om hur de kinesiska ägarna Fosun kommer att agera inom en snar framtid. Nu är det nämligen egentligen läge att ”casha-in”. Många storklubbar vill ha våra spelare med Adama Traoré, Ruben Neves och Raul Jiménez i spetsen, stora summor nämns. Blir det fortsatt satsning eller säljer Fosun av allt i sommar? Spänning är olidlig. Nja, nog satsar de ett tag till? Wolves är ju fortfarande på väg uppåt, vi har inte nått vår topp ännu.

5 (4) SWEDEWOLVES MEDLEMSRESA 2020
22 år i rad har SwedeWolves åkt på officiell medlemsresa till Wolverhampton, jag antar att det är ganska unikt för att vara en svensk supporterklubb till ett engelskt lag, inte ett år har vi missat. 25 april 2020 är det dags igen och vi lär bli runt 30 personer som vanligt. Wolves möter Everton,vi äter en trerätterslunch på Molineux, delar ut pris till årets ungdomsspelare, och såklart ser vi också Wolves damlag möta Long Eaton, Anmäl dig till ”Jinxy”, email johanj74@yahoo.se. Vi ses i Wolverhampton!

Ut från listan sedan förra veckan åker: ”V.A.R-eländet”, ”Wolves vände 0-2 till 3-2 mot Manchester City” och ”Nuno säger att vi ska värva”.

Varg Vargsson Varg2020-01-08 12:35:00
Author

Fler artiklar om Wolves