Villas-Boas blickar framåt
Chelsea är en av titelutmanarna.

Villas-Boas blickar framåt

Trots den blytunga försluten borta på Old Trafford är André Villas-Boas övertygad om att Chelsea kommer att vara med och slåss om titeln.

De regerande mästarna Manchester United har inlett säsongs starkt och har efter fem spelade omgångar full pott, i och med segern över Chelsea med 3-1 hemma på Old Trafford igår. Samtidigt tappade Manchester City poäng borta mot Fulham, vilket resulterade i att United fått ett litet försprång med två poäng ner till tvåan City och fem poäng ner till Chelsea som ligger på en tredjeplats.

- United har ett väldigt bra ugångsläge nu men det är väldigt, väldigt tidigt på säsongen, säger Villas-Boas till SkySports.

Chelseas manager André Villas-Boas är dock inte orolig över det nuvarande tabelläget, och hänvisar till Chelseas näst intill identiska inledning förra säsongen. London-laget hade full pott efter den femte omgången och lite vassare målskillnad än vad United har nu.

- Det jag kan säga är att vi inledde ligan väldigt bra förra året men att vi tyvärr inte lyckades behålla formen.

- För tillfället är vi fem poäng efter Manchester United, men vi trodde inte att Manchester City skulle tappa poäng mot Fulhum, så årets upplaga av Premier League är väldigt oförutsägbar.


I nästa match tar Chelsea emot Swansea hemma på Stamford Bridge och "The Young One" vet att tre poäng är viktigt inför fortsättningen.

- Vi ser oss alltid som en av titelutmanarna och vi måste ta tre poäng i matchen mot Swansea för att återfå självförtroendet efter en förlust. Och det är viktigt för oss att kunna tro på vårt jobb.

Viktor Rickan viktor@chelseasweden.com2011-09-19 23:31:52
Author

Fler artiklar om Chelsea