Villas-Boas kommenterar transferrykten
Dementerar flyttrykten.

Villas-Boas kommenterar transferrykten

Inför januari, då transferfönstret öppnar, florerar det alltid rykten om spelare som ska byta klubbadresser. Till den officiella hemsidan har Villas-Boas gett svar på tal angående tre spelare som i media har kopplats samman med Chelsea.

Först så bekräftades det att Courtois, på lån till Atletico Madrid, inte kommer att återkallas i januari. Villas-Boas uttryckte att han var nöjd med både Hilario och Turbulls prestationer i skuggan av Cech och att man kommer att ta ett nytt beslut om Courtois framtid efter säsongens slut.

Därefter betade han av dem i tur och ordning. Först ut var Boltons mittback Gary Cahill, som ständigt kopplas samman med en flytt från Bolton.

- I nuläget har vi inte gjort några förfrågningar angående Gary Cahill. Han är en fantastisk spelare som spelar för det engelska landslaget och han är en mittback med stor potential. Han hade en fantastisk säsong förra året och har utvecklats ytterligare denna säsong, men han är ingen spelare vi överväger, slog Chelseatränaren fast.

Vidare så kommenterade Villas-Boas två spelare som Chelsea var nära att värva i slutet av sommaren. Angående Alvaro Pereira sa Villas-Boas följande:

- Alvaro, nej det tror jag inte, baserat på priset samt det faktum att vi är nöjda över vad vi har. Ryan Bertrand har visat prov på fantastisk förståelse för laget och en stor talang, och Ashley Cole fortsätter att prestera otroligt bra.

Och så slutligen så stryker vi ett stort streck över Luka Modrics eventuella flytt till Chelsea.

- Luka Modric, det tror jag inte heller för vi har Essien som kommer tillbaka och jag tror att vi har lämnat det (Luka Modrics eventuella övergång) med all säkerhet.

Daniel Joannou2011-12-11 22:54:00
Author

Fler artiklar om Chelsea