London Stadium, 2024-10-05 16:00

West Ham - Ipswich

West Ham tar emot Ipswich

West Ham tar emot Ipswich

Nykomlingen Ipswich, ännu utan seger, men med många kryss, kommer till London Stadium mot ett West Ham som fortfarande jagar säsongens första seger på hemmaplan.

West Ham har ännu inte lyft under Lopetegui och det vore välkommet om segrarna börjar rulla in. Alvarez är tillbaka från avstängning medan Füllkrug alltjämnt är tveksam efter skadan som han åkte på under landslagsuppehållet i september.
För egen del hoppas jag framförallt att Todibo får starta igen, det är dags att spela in honom tillsammans med Kilman. I övrigt är en gissning att laget kommer likna det mot Brentford.

Lagets form är ärligt talat inte bra nog då senaste ligasegern kom redan i andra omgången mot Crystal Palace. Visserligen kom två av förlusterna mot City och Chelsea, vilket i sig inte är något konstigt, medan det blivit 1-1 mot både Brentford och Fulham. Det skulle vara skönt med ett trendbrott och ta en välbehövlig seger inför hemmapubliken på London Stadium.

Vad Ipswich beträffar så är de visserligen fortfarande utan seger, men fyra oavgjorda matcher gör att de endast är en poäng bakom West Ham i tabellen. Förlusterna kom dessutom i de två första omgångarna: 0-2 hemma mot Crystal Palace och 4-1 borta mot City. Därefter har kryssen radat upp sig, senast blev det en stark poäng mot Aston Villa. Vi kan således förvänta oss att det kommer bli tufft mot ett vilt kämpande Ipswich som kommer göra allt för att överleva varenda match under hela säsongen.

Det här är likväl en match där vi ska kunna kräva tre poäng på hemmaplan. Det är helt enkelt den typ av match där poängen ska in för att vi ska kunna blicka uppåt i tabellen, men med det sagt kommer det inte bli lätt!

Come On You Irons!

JesperJesperWHU2024-10-05 07:10:49
Author

Fler artiklar om West Ham