West Ham United-Fulham Fc

West Ham gick vinnande ur matchen mot Fulham hemma på London Stadium under söndagen.

Efter en tuff start på matchen där Fulham tidigt tog ledningen kunde West Ham komma i fatt under den första halvlek efter ett straffmål av Bowen. I den andra halvleken tog sig West Ham upp i ledningen tack vare ett tjusigt mål av Scamacca innan inbytte Antonio satte spiken i sistan med det avgörande 3-1 målet.

West Ham United XI
Fabianski
Kehrer-Dawson-Zouma-Cresswell
Soucek-Rice
Bowen-Paqueta-Fornals
Scamacca

Scamacca gjorde sitt sjätte mål för säsongen när han elegant chippade bollen över Leno i den andra halvleken. Italienaren Scamacca som har kommit i gång på riktigt efter en tuffar start beskriver för West HamTV att laget blev frustrerade när de släppte in ett tidigt mål och lät Fulham in i matchen. Även James i Fulham var nära att hitta nät när han dundrade ett skott i ribban.  Scamacca är positiv till hur laget väl reagerade efter målet och menar på att laget vann en bra match.
Scamacca berömmer även samarbetet med brasilianaren Paqueta och berätta att de har ett väldigt bra samarbete. Paqueta låg bakom 2-1 målet när han lobb-passade fram till Scamacca.

Aaron Cresswell är även han positiv efter matchen. Han menar på att laget inte alls var bra de första 25 minuterna trots att de skapar lägen. Efter den dömda straffen och kvitteringen av Bowen så förändras matchbilden mer till det positiva. Enligt Cresswell så spelar laget bra i den andra halvleken och menar även på att de nya spelarna inför säsongen har börjat visa på den kvalitén som de besitter.

West Hams nästa match är på torsdag den 13/10 då vi möter belgiska Anderlecht igen, denna gången på hemmaplan. Nästa match i Premier Leauge är den 16/10 borta mot Southampton