West Ham United- Liverpool FC

West Ham United och Liverpool spelade oavgjort 2-2 i en spännande Premier League-match på London Stadium.

David Moyes gjorde två ändringar i startelvan sedan matchen senast mot Crystal Palace. Bowen fick starta istälIet för James Ward- Prowse och Areola återvände till startelvan efter en tids skadefrånvaro. Inför matchen hade West Ham fortfarande matematisk möjlighet att spela till sig en plats i Europa även nästa säsong trots att många nog redan räknat bort det. Liverpool o andra sidan kämpar för att haka på i titelracet.

West Ham United XI
Areola
Coufal- Zouma-Ogbonna- Emerson
Alvarez- Soucek
Paqueta-Kudus-Bowen
Antonio

I första halvlek öppnade West Ham målskyttet genom Jarrod Bowen, som gjorde sitt 16:e Premier League-mål för säsongen. Liverpool dominerade bollinnehavet under matchens inledande skede, men lyckades inte skapa många farliga chanser. De hotade dock West Hams mål genom skott från Ryan Gravenberch och Harvey Elliott. West Ham arbetade sig in i matchen och efter att Areola räddat flera försök från Liverpool gjorde Bowen 1-0 med en nick strax innan halvtid.

I andra halvlek svarade Liverpool snabbt och kvitterade genom Andy Robertson. Kort därefter tog Liverpool ledningen med 2-1. Bollen studsade via West Hams målvakt Alphonse Areola och in i målet. Trots detta kom West Ham tillbaka in i matchen när Michail Antonio kvitterade med en kraftfull nick efter ett inlägg från Bowen, vilket gav slutresultatet 2-2.

Trots Liverpools försök att ta tillbaka ledningen höll West Ham stånd, och matchen slutade oavgjort efter en spännande avslutning. Resultatet innebär att West Ham fortfarande har en chans att kvalificera sig för Europa League, medan Liverpool fortsätter sin jakt på Premier League-titeln.