London Stadium, 2024-10-05 16:00

West Ham - Ipswich
4 - 1

West Hams islossning mot Ipswich

Äntligen seger för West Ham som på lördagen fick målskyttet att lossna rejält när Ipswich besegrades med 4-1.

Det dröjde bara 47 sekunder innan Antonio öppnat målskyttet med klubbens snabbaste Premier League-mål hittills, framspelad av Bowen kunde han ge West Ham ledningen direkt.

Glädjen blev dock kortvarig då Delap utjämnade endast fem minuter senare, ett skott som inte såg otagbart ut för Areola, även om bollen studsade lurigt precis framför honom.

Innan halvlek skulle dock Hammers återta ledningen då Kudus höll sig framme och kunde nicka in en retur. Det såg nästan ut som att Soucek gick upp och puttade på för att ge Kudus extra höjd. Skönt mål i alla fall, framförallt eftersom precis innan missat öppet mål.

Andra halvlek var inte ens fem minuter gammal när Bowen utökade till 3-1 och redan här kändes matchen avgjord.

4-1 kom av Paqueta, också han framspelad av Bowen, i 69:e minuten och där var segern definitivt säkrad.

Tre otroligt sköna poäng inför landslagsuppehållet och här visade West Ham att det åtminstone finns en höjd i laget som saknas i ett lag som Ipswich. Bowen börjar komma igång med ett mål och två assist, kommer dessutom Kudus och Paqueta fortsätta leverera så har vi kvalitet som kan störa vilket lag som helst, förhoppningsvis är Füllkrug snart tillbaka också så att vi kan få in honom i spelet.

Nu väntar uppehåll till 19 oktober då Tottenham står på menyn.