West Hams VM hittills

West Hams VM hittills

Den första omgången av VM gruppspelet är avklarad.

Declan Rice och hans England var först ut. England tog en komfortabel seger med 6-2 mot Iran. Rice spelade hela matchen och gjorde en bra insats.

Nästa land med en West Ham spelare var Frankrike som vann ganska enkelt mot Australien med 4-1. Alphonse Areola satt på bänken hela matchen.

Marocko med Nayef Aguerd som mittbackslås kom härnäst till spel. Aguerd spelade hela matchen och fick ännu en match i benen efter hans skada i somras. Agured gjorde en bra insats. Marocko spelade 0-0 mot Kroatien. Nikola Vlasic som West Ham lånat ut till Torino startade matchen för Kroatien men utgick tyvärr skadad i andra halvlek. Finns inte några ytterligare rapporter om skadans art och omfattning.

I Tyskland satt Thilo Kehrer på bänken när Tyskland mycket sensationellt förlorade med 1-2 mot Japan.

Igår spelade Brasilien sin första match. Lucas Paquetá startade för Brasilien som vann med 2-0 mot Serbien. Paquetá stod för en bra insats fram till att han blev utbytt med kvarten kvar att spela.

I kväll går England upp till kamp igen när man spelar mot USA i gruppspelets andra omgång. Gissningsvis är Rice med från start.

 

Arne Söderlund2022-11-25 17:00:00
Author

Fler artiklar om West Ham