Lagbanner
Årsmöte

Årsmöte

Så var det den tiden på året igen när saker och ting börjar hända. Snart börjar säsongen, tävlingar drar igång, medlemsresa ska genomföras men, först och främst, det viktigaste för en förening, årsmötet.

Årsmöte:
Söndagen den 14 augusti klockan 10:00 via Teams eller Zoom. Anmäl dig via mail till hothammer2@outlook.com senast fredagen den 12 augusti. Länk till årsmötet kommer att skickas ut till de som anmält sig. Delta kan du göra under förutsättning att du varit medlem i föreningen under säsongen 2021/2022. 

Handlingarna inför årsmötet har skickats ut till medlemmarna. Det vill säga kallelsen till årsmötet, verksamhetsberättelsen, stadgarna som de ser ut idag, styrelsens förslag till stadgeändringar samt en medlemsmotion. 

Tippa säsongen tävling:
Det är dags att tippa säsongens tabell. West Ham Fans Sverige anordnar som vanligt tabelltips där vi hoppas att ni vill vara med. Fint pris till vinnaren utlovas! 

Länken kommer senare i veckan så håll utkik i mail och på internet.

Medlemsresa, West Ham - Fulham:
Efter ett par år där ingen resa kunnat genomföras på grund av den tråkiga pandemin är det nu dags! Matchen är planerad till helgen v 40 (just nu lördagen den 8 oktober). Exakt datum kan påverkas av Skys val av tv-matcher (presenteras den 29 juli) samt vår lycka i Play off till Europa Conference League (play off genomförs 18 och 25 augusti). 

Mer information utlovas inom en inte alltför avlägsen framtid. Men börja gärna redan nu fundera på om du vill hänga med! En rolig upplevelse med kul sällskap utlovas!

Övrigt
West Ham Fans Sveriges podd drar inom kort igång inför säsongen. Du har väl inte missat den? Du hittar den på Spotify och iTunes. 

Glöm inte att betala medlemsavgiften. Enklast gör du det genom att swisha 100 kr för enskilt medlemskap (eller 150 kr för familj) till 1234746178. Skicka samtidigt ett mail med namn, adress, landskap, födelseår, telefonnummer och e-post till samtliga som betalningen gäller.

Mer detaljerad info hittar du här:

https://www.svenskafans.com/england/westhamutd/bli-medlemfornya-medlemskapet--618836

Välkommen till en ny säsong! Nu kör vi!

Come on you Irons! 

West Ham Fans SverigeJesperWHU2022-07-25 17:19:00
Author

Fler artiklar om West Ham