Lagbanner
Benrahma på lån till Lyon

Benrahma på lån till Lyon

Efter mycket strul hit och dit så är nu Said Benrahma klar på lån till Lyon.

Said Benrahma lämnar West Ham och går på lån till franska Lyon. Förmodad lånesumme är på ca €5 miljoner. Det ingår även en köpoption på ytterligare ca €12 miljoner om Lyon köper loss honom.

Väldigt tråkigt att Benrahma lämnar West Ham för gissningsvis har han spelat klart för oss. Den här säsongen har inte Benrhma gått att känna igen, tyvärr. Det har blivit 155 matcher och 24 mål för Benrahma i West Ham. Ett av hans mål kommer för alltid vara ihågkommit för oss supportrar. Jag är djupt tacksam för att Benrahma kunde hålla nerverna i styr och sätta straffen mot Fiorentina i UEFA Conference League finalen i somras. Kan inte ha varit lätt att vänta flera minuter i ett sådant viktigt läge. https://www.youtube.com/watch?v=fbtIVyZL77I 

Lyon var minst sagt upprörda efter det strul som blev igår kväll när inte de rätta dokumenten skickades för att registrera övergången. De anklagade West Ham för en del. Återstår att se om det kommer annat budskap nu från Lyon.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/said-benrahma-joins-olympique-lyonnais-loan 

Stort tack för din tid i West Ham Said Benrahma. Stort lycka till framöver så får vi se om det blir något mer i West Ham eller ej.
 

Arne Söderlund2024-02-02 18:19:00
Author

Fler artiklar om West Ham