Lagbanner
David Moyes tränarstab klar

David Moyes tränarstab klar

West Ham presenterar idag tränarstaben runt manager David Moyes.

Kevin Nolan 37 år och vår forne spelare är en av de nya i David Moyes tränarstab. En annan ny person i staben är Paul Nevin 50 år som bl a ingått i staben runt det engelska landslaget under Gareth Southgate.

Sedan tidigare är Alan Irvine assisterande tränare och målvaktstränaren Xavi Valero med i tränarstaben.

Nolan är förstås den person vi känner bäst till. Han slutade som spelare i West Ham 2015. En spelare som gav allt och bidrog till mycket positivt under de fyra år han var i West Ham. 
En riktig fighter och är det något vi behöver i West Ham här och nu så är det fighters som behövs. Både på planen och bredvid planen. Därför tycker jag det är utmärkt val att ta in Nolan i tränarstaben. Som spelare var han i Bolton och Newcastle före West Ham.

Tiden efter West Ham har Nolan varit spelande manager i både Leyton Orient och Notts County. Han har även jobbat en del i engelsk media.

Paul Nevin spelade i de lägre divisionerna som aktiv spelare. Han har representerat Shrewsbury, Carlisle och Yeovil. Som tränare har han varit i Fulham. Han har varit verksam även i Australien och Qutar innan hade återvände till England och klubbarna Norwich och Brighton samt det engelska landslaget.

Varmt välkommen och stort lycka till Kevin Nolan och Paul Nevin i West Ham.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/articles/2020/february/06-february/new-coaches-announced 
https://www.whufc.com/news/articles/2020/february/06-february/profile-paul-nevin-and-kevin-nolan 

Arne Söderlund2020-02-06 13:42:02
Author

Fler artiklar om West Ham