Lagbanner
Dawson lånas in

Dawson lånas in

West Ham lånar Craig Dawson resten av säsongen från Watford.

Det har ryktas om att West Ham skulle signa Craig Dawson sedan någon gång förra veckan. Vi behöver absolut få in fler försvarare och gärna en mittback. Så därför är det bra att West Ham sett till att låna in Dawson. Tycker det är speciellt bra att det rör sig om ett lån. Det har bara pratats om att han skulle köpas in ryktesvägen, så att det blev ett lån i stället av den 30 årige mittbacken är utmärkt tycker jag.

Det har gått att läsa på olika fansforum de senaste dagarna om att de flesta har varit emot att vi skulle värva Dawson som inte platsat i Watford efter att de åkte ur Premier League under sommaren. Tror dock de flesta kan enas om att i och med att han lånas in så är det ändå en helt okej värvning. Det finns även en möjlighet att köpa loss honom till sommaren om West Ham önskar.

Dawson själv säger att han är glad över att ha kommit till West Ham och att han åter igen får spela i Premier League. Dawson är först och främst en mittback men kan även spela högerback vid behov. Dawson kommer att ha 15 som tröjnummer.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/articles/2020/october/12-october/west-ham-united-add-experienced-defender-craig-dawson 
https://www.whufc.com/news/articles/2020/october/12-october/craig-dawson-career-pictures 

Varmt välkommen och stort lycka till i West Ham Craig Dawson.

Arne Söderlund2020-10-12 21:14:00
Author

Fler artiklar om West Ham