Lagbanner
EM och landslagsuppdrag, uppdatering

EM och landslagsuppdrag, uppdatering

Säsongen har gått i mål och det inställda Fotbolls EM från ifjol stundar. Det börjar nu på att strömma in uppgifter om vilka spelare i West Ham som blir uttagna till landslagsuppdrag.

Sedan tidigare var Lukasz Fabianski redan uttagen till Polens EM trupp.

Idag har Tjeckiens 26 mannatrupp tagits ut och föga överraskande så finns West Hams båda tjecker Tomas Soucek och Vladimir Coufal med i EM truppen.

Gareth Southgate Englands förbundskapten har tagit ut en preliminär 33 manna trupp där Declan Rice finns uttagen. Även Jesse Lingard som varit på lån i West Ham finns med. Sju spelare ska dock bort innan Englands 26 mannatrupp spikas den 1 juni.

Andriy Yarmolenko är uttagen i Ukrainas EM trupp.

Irland är inte med i EM men de ska ändå spela landskamper. Darren Randolph är uttagen till deras landskamper. Conor Coventry är uttagen till Irlands U-21 trupp för deras matcher. Tyvärr är inte Ademipo Odubeko uttagen till Irlands U-21 lag.

När mer uppgifter om landslagsspel och EM kommer uppdateras artikeln.

Uppdatering 31 maj.

Said Benrhama är uttagen till Algeriets matcher mot Mauritanien, Tunisien och Mali mellan 3-11 juni.
 
Frederik Alves är uttagen i Danmarks U-21 trupp i EM. De möter Tyskland i kvartsfinal i kväll.

Några av ungdomsspelarna är också uttagna till olika ungdomslandslag. Jamal Baptiste och Amadou Diallo England medan Michael Forbes är utagen för Nord-Irland.


Uppdatering 1 juni

Gareth Southgate har nu konfirmerat Englands 26 mannatrupp. Declan Rice är som förmodat en av de uttagna. För lånet Jesse Lingard blev det inte lika muntert eftesom han är en av de som inte kom med i den slutliga truppen.

 

Arne Söderlund2021-06-01 18:29:00
Author

Fler artiklar om West Ham