Lagbanner
London Stadium, 2021-12-09 21:00

West Ham - Dinamo Zagreb
0 - 1

Förlust, men välbehövlig vila

Förlust, men välbehövlig vila

West Ham avslutade gruppspelet med förlust mot ett D. Zagreb som säkrade andraplatsen. Fast jag tvivlar på att någon av oss faktiskt bryr oss om det nederlaget.

Hammers ställde glädjande nog upp med fem ungdomar från start: Ashby, Baptiste, Alese, Longelo och Perkins, med andra ord bestod hela fyrbackslinjen av ungdomar. Dessutom byttes Appiah-Forson och Potts in under matchen.

Vad händelserna beträffar blev det bara ett mål och det var ett fantastiskt avslut som skruvades in i bortre krysset från snäv vinkel utanför straffområdet. Inte mycket att göra för vare sig backar eller målvakten Areola.

Det blev som sagt inga fler mål och för egen del upplevde jag det som en träningsmatch och hade väldigt svårt att engagera mig. Det känns kul att ungdomarna fick komma in och spela och de gjorde absolut inte bort sig, men det viktigaste är ändå att hela startelvan kunde vilas bortsett från att Fornals startade och byttes av för Benrahma efter halva matchen.

Nu kan vi lugnt njuta av gruppsegern och se hur grupptvåorna klarar av mötena med Champions League-treorna. För vår del gäller nu fokus på att besegra Burnley på söndag.

I’m Forever Blowing Bubbles!

Jesper JesperWHU2021-12-10 10:19:37
Author

Fler artiklar om West Ham