Lagbanner
Old Trafford, 2024-02-04 15:00

Manchester U - West Ham
3 - 0

Förlust på Old Trafford
Paqueta saknas…

Förlust på Old Trafford

När slutsignalen ljöd under gårdagens match 3 för hemmalaget och 0 för gästande West Ham. Ett svidande för blekt Hammers som saknade spets och effektivitet.

West Ham kom till spel med en i stort sett helt ordinarie startelva, bortsett från Paqueta, då Aguerd kommit åter. Likväl tycks denna lövtunna trupp få svårt att hävda sig övertid.

Halvvägs in i första halvlek kom Man. Uniteds ledningsmål då Höjlund, typiskt nog just mot oss, stod för ett kliniskt avslut. 

I början av andra halvlek kom en riktig olyckssekvens då Emerson först hade ett kanonläge som täcktes, varav Man. United kunde ställa om och Garnachos avslut gick i mål via försvarande West Ham-spelare.

Efter det kändes West Ham som ett slaget lag, Bowen försökte i 69:e minuten, men skottet täcktes undan.

Istället avgjordes matchen definitivt när 3-0 kom i 84:e minuten.

Det här var ingen rolig match. Vi försökte, men skärpan saknades helt. 22 avslut och endast 3 på mål säger en del. Vi har kvalitet i laget, ingen tvekan om det. Men utan Benrahma och Fornals har vi plötsligt mäktat med bedriften att ha en ÄNNU tunnare trupp nu är före fönstret. Det är frustrerande att vi inte satsar när vi låg på en sjätteplats och är i åttondelsfinal i Europa League.

Härnäst väntar möte med Arsenal som jagar serieledning. I’m Forever Blowing Bubbles!

Jesper JesperWHU2024-02-05 15:13:44
Author

Fler artiklar om West Ham