Lagbanner
God Jul och Gott Nytt År

God Jul och Gott Nytt År

West Ham Redaktionen vill önska alla Hammers en God Jul och Gott Nytt År.

2021 är snart färdigspelad. Om inte Coronasmittan ställer sig i vägen så har West Ham två matcher kvar 2021. Ett år som varit väldigt bra för vårt West Ham. Vi får hoppas att 2022 fortsätter på samma väg och gärna ännu bättre.

Vi får också hoppas att 2022 blir bättre i övrigt. Tänker främst på Coronasmittan som än en gång ökar och ställer till besvär för allt och alla. Hoppas att vaccinet ska hjälpa till att minska smittan och att folk också ser till att vaccinera sig.

När det gäller vårt West Ham så har det förutom att det gått bra på den gröna mattan också skett en del förändringar i ägandeskapet. En ny delägare från Tjeckien har gått in och köpt 27% av klubben. Daniel Kretinsky har också vad jag förstår möjlighet att köpa loss hela klubben framöver. Det lär dock med stor sannolikhet inte ske förrän mars 2023 har passerat. Då slipper David Sullivan och David Gold våra andra delägare betala någon procentdel av vinsten till London Legacy Development Corporation (LLDC) något man kom överens om de skulle sälja West Ham före mars 2023.

Vi får också hoppas att det finns pengar att förstärka spelartruppen. Vi är i ett lavinartat behov av en bra anfallare som kan konkurera om topplatsen med Michail Antonio. Efter de oturliga skadorna på våra mittbackar Angelo Ogbonna och Kurt Zouma är vi också i stort behov av en ny mittback. Vidare är vi i behov av en vänsterback. Om ryktena att Aaron Cresswell fått en fraktur på ett ben i ryggen så lär han inte komma tillbaka inom kort. En till mittfältare skulle också vara välkommet. Så vi får se om vi kan få in välbehövliga spelare nu då januarifönstret öppnar om en vecka.

Ha nu en riktigt God Jul och Gott Nytt År alla West Ham vänner (och alla andra ocskå förstås).

Arne Söderlund2021-12-24 10:03:15
Author

Fler artiklar om West Ham