Lagbanner
London Stadium, 2021-12-09 21:00

West Ham - Dinamo Zagreb
0 - 1

Gruppspelsavslutning mot D. Zagreb
Rice lär inte spela imorgon

Gruppspelsavslutning mot D. Zagreb

Höstens gruppspel i Europa League har varit en succé för West Ham som är klar gruppetta redan inför sista matchen hemma mot Dinamo Zagreb och tacksamt läge för rotation

West Ham som klar gruppetta lär rotera en hel del ifrån matchen mot Chelsea. För egen del ser jag ingen anledning att spela med nyckelspelare som Rice, Soucek och Antonio. Det bör vara ett ypperligt tillfälle för ungdomar som Daniel Chesters, Sonny Perkins, Ajibola Alese, Jamal Baptiste och Harrison Ashby. En annan talang som imponerat är Armstrong Oko-Flex, men han är inte med i West Hams Europa League-trupp. 

Vad matchen beträffar är den endast av akademiskt intresse för West Ham då gruppsegern redan är klar, men Dinamo Zagreb behöver vinna för att säkra andraplatsen så de lär vara desto mer taggade.

Vi får vara väldigt glada över att vi klarat av gruppspelet så här bra och att vi är i en position där vi kan rotera och vila spelare under detta intensiva spelschema samtidigt som det ger spelare som annars får begränsat med speltid att visa framfötterna.

Come On You Irons!

JesperJesperWHU2021-12-08 20:54:44
Author

Fler artiklar om West Ham