Lagbanner
London Stadium, 2022-12-30 20:45

West Ham - Brentford

Inför årets sista match
Dags att släppa oket från axlarna och få slut på denna Golgata-vandring

Inför årets sista match

West Ham avslutar fotbollsåret 2022 på fredagkvällen då Brentford kommer över från västra London.

West Hams dåliga form från hösten fick ingen vändning mot Arsenal, det hade kanske ingen heller väntat sig, men nu väntar betydligt mer humant motstånd så nu behöver spelet vända och poängen komma!

Än så länge verkar skadeläget oförändrat från matchen mot Arsenal, det är möjligtvis Aguerd som vi kan hoppas på att få tillbaka och det vore väldigt välkommet.

Jag är inte den som brukar skylla på tränaren så fort det går dåligt, men den här negativa trenden har pågått sedan vi slog Chelsea i december förra året och det verkligt oroväckande är inte att laget förlorar och tappar poäng utan att det ser så otroligt passivt, initiativlöst och håglöst ut trots att vi spenderat så enormt mycket pengar. Droppen som får min förtroendebägare för Moyes att rinna över är en lika tafflig insats imorgon som tidigare under säsongen. Pocchetino eller Tuchel skulle vara lämpliga ersättare.

Vad Brentford beträffar så inledde de uppehållet med att spela 2-2 mot Tottenham, de hade ledningen med 2-0 innan Spurs kom tillbaka. Ivan Toney, som ännu inte fått någon dom för den eventuella spelskandalen, ser farlig ut och kan bli en rejäl utmaning för vårt försvar.

Jag vill inget hellre än att det här vänder så att vi får se ett lika härligt lag som för två år sedan, jag är nästan nöjd bara vi får se laget kämpa och kriga för varandra igen.

Come On You Irons!

UR ARKIVET: West Hams snyggaste mål hittills säsongen 2022/2023

JesperJesperWHU2022-12-29 15:25:00
Author

Fler artiklar om West Ham