Lagbanner
BayArena, 2024-04-11 21:00

Bayer Leverkusen - West Ham

Inför: Bayer Leverkusen - West Ham

Inför: Bayer Leverkusen - West Ham

I lottningen för kvartsfinalerna blev det återigen tyskt motstånd för West Ham. Inte vilket som helst utan tuffast tänkbara i form av de överlägsna Bundesligaledarna Bayer Leverkusen.

West Ham har en helt ok form med endast en förlust på de senaste sex matcherna och skadeläget i truppen såg bra ut inför slutskedet av säsongen. Tyvärr fick Bowen kliva av skadad senast mot Wolverhampton i helgen och förväntas missa minst båda kvartsfinalerna mot Leverkusen.
Moyes förväntas ställa upp med följande startelva:

Fabianski
Coufal, Mavropanos, Zouma, Emerson
Alvarez, Soucek
Kudus, JWP, Paqueta
Antonio

Bayer Leverkusen är kanske hela Europas bästa lag för tillfället. Vi är nu i mitten av april, slutfasen av säsongen och Xabi Alonsos mannar har fortfarande inte förlorat en ända tävlingsmatch på hela säsongen. De har i princip redan säkrat ligasegern (16 poäng (!) före tvåan Bayern München och kan fokusera fullt på att försöka ta hem även Europa League-titeln.


Återstår att se ifall West Ham kan bli laget som lyckas bryta Bayer Leverkusens otroliga svit. Leverkusen är stora favoriter och har ca 70% segerchans enligt spelbolagen. Moyes har dock visat under de senaste säsongerna att han är skicklig taktiker för utslagsmatcher senaste säsongerna och kanske kan vi skrälla genom slå ut Leverkusen.

CoyiI!  
 

Emanuel Andersson2024-04-10 21:34:24
Author

Fler artiklar om West Ham