Lagbanner
Craven Cottage, 2021-02-06 18:30

Fulham - West Ham

Inför Fulham-West Ham

Inför Fulham-West Ham

En ny bortamatch står på schemat och denna gång är det en resa genom London till Craven Cottage. Efter senaste matchen kommer alla blickar vara riktade mot nyförvärvet.

West Ham följde upp årets första förlust med en stark insats borta mot Aston Villa. Likt segern mot Crystal Palace kontrollerade vi matchen bra och siffrorna var till slut i underkant. Försvarsspelet ser fortsatt stabilt ut och offensiven har också blivit mer väloljad med Antonio tillbaka i gott slag. Mot Villa överraskade Moyes med sin startelva när han tog in både Fredericks och Lingard från start. Med facit i hand visade det sig väldigt lyckosamt med Fredericks som tillsammans med Coufal neutraliserade Grealish. Lingard gjorde succédebut och förutom sina två mål var han pigg och utmanade ständigt tillsammans med Benrahma. Kemin mellan de två såg riktigt spännande ut och förutom deras finess i offensiv riktning, jobbar de även hårt defensivt. Mot Fulham är dessa två herrar givna med Antonio framför sig. Till höger är det nog väntat att Bowen tar plats igen när vi ska spela en mer offensivt viktad elva. Trist för Fornals men han kan nog finna sig i en ny bänkning med tanke på hur lagkamraterna presterar för tillfället. Centrala mittfältet är givet i vanlig ordning och backlinjen förblir nog oförändrad.

Förväntad elva (4-2-3-1):
Fabianski; Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell; Soucek, Rice; Bowen, Lingard, Benrahma; Antonio.

För Fulhams del har det varit bra prestationer senare tid, dock har det inte synts i poängskörden. Sedan vi mötte dem i november har de vunnit en och kryssat sju i ligan, samt haft några hedersvärda förluster mot bättre motstånd. Även om många trepoängare har uteblivit är det tydligt att Parker har fått ordning på laget efter den svaga inledningen på säsongen. Som i mötet i november kommer vi nog att se ett lågt stående Fulham med många spelare bakom boll. De varierar sina uppställningar något men en fembackslinje är nog inte otänkbar här. Spelare att hålla ett extra öga på är Zambo-Anguissa på mittfältet som är riktigt bra. De offensiva spelarna Reid och Lookman är också kvicka även om den sistnämnda inte var så lyckosam senast mot oss.

Kommer vi upp i den nivå vi har haft tidigare under säsongen kan det bli en rolig kväll i västra London. Det är en fröjd att se laget just nu som är ett urstarkt kollektiv, nu kryddat med spelsugne Lingard.

COYI!
 

Anton Eklundantoneken@hotmail.com2021-02-05 18:11:47
Author

Fler artiklar om West Ham