Lagbanner
2022-09-15 21:00

Silkeborg - West Ham
2 - 3

Inför Silkeborg - West Ham
Downes imponerade mot FCSB

Inför Silkeborg - West Ham

För andra gången på kort tid reser West Ham till Danmark för Europaspel, det gick bra sist och vi får hoppas att det fortsätter på det spåret.

För att börja Silkeborg ska jag villigt erkänna att jag inte har minsta kunskap om deras lag. En snabb research säger dock att de tog sig till Conference League efter att över två matcher ha förlorat Playoff till Europa League mot Helsingfors. I premiäromgången föll de sedermera med 1-0 borta mot Anderlecht och i ligan återfinns Silkeborg på fjärdeplats, två poäng bakom Viborg som vi slog ut i playoff. När de två danska lagen möttes i augusti förlorade Silkeborg på bortaplan med 2-0. Om det säger något nu låter jag vara osagt, men jag förväntar mig att vi städar av den här matchen och tar med oss tre poäng hem till London!

För att vända fokus till vårt West Ham så inleddes gruppspelet med en vändning mot FCSB efter en stabil andra halvlek. Det här borde vara ett lämpligt motstånd för att rotera delar av startelvan och samtidigt få upp formen på vissa spelare, eftersom förra helgens ligaomgång blev uppskjuten så borde det i alla fall inte finnas några trötthetstecken. Personligen hoppas jag att Cornet är spelredo efter att ha klivit av mot Chelsea och att Scamacca kan få utdelning.

I övrigt är det mest att ladda inför match. Även om de kommer att vara superladdade och vi kommer rotera lite så ska vår kvalitet vara överlägsen och jag blir grymt besviken om vi inte vinner. Förhoppningsvis skulle det ge energi inför söndagens match mot Everton.

Come On You Irons!

Jesper JesperWHU2022-09-14 17:49:40
Author

Fler artiklar om West Ham