Lagbanner
London Stadium, 2021-03-21 16:00

West Ham - Arsenal

Inför West Ham - Arsenal
West Ham föll men gjorde en bra match sist lagen möttes.

Inför West Ham - Arsenal

På söndagseftermiddagen väntar en mycket viktig match på London Stadium då West Ham tar emot Arsenal. Kan Hammers studsa tillbaka från förra veckans förlust och ta tre poäng?

West Ham får tillbaka Lingard som inte fick spela mot klubben han fortfarande tillhör och det finns även hopp om att Fornals kan vara tillgänglig. Ogbonna är dock borta några veckor till.

Vad Arsenal beträffar så kommer de från att besegrat ett formsvagt Tottenham. Innan dess spelade de oavgjort mot Burnley och dessförinnan slog de Leicester. Formen är således något uppåtgående för ett Gunners som haft en, efter deras mått, tung säsong.

När lagen möttes i säsongens andra omgång vann Arsenal på Emirates, men West Ham var minst lika bra och om vi kan komma upp i samma nivå imorgon finns goda chanser till poäng.

Det här är en viktig match för båda lagen. West Ham ligger 5:a i tabellen sju poäng före Arsenal på 10:e plats. Vi behöver således vinna för att inte tappa mark och Arsenal behöver poängen för att fortsätta jakten på Europaplatser.

Det känns helt öppet på förhand. Förhoppningsvis kan vi ta en seger och säkra tre såväl sköna som betydelsefulla poäng.

Come On You Irons 

JesperJesperWHU2021-03-20 14:22:15
Author

Fler artiklar om West Ham